3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólová přestřelka v Poličce!


Branky


7

V neděli 16. dubna 2023 se v rámci 18. kola 1.A třídy Pardubického kraje odehrál zápas mezi týmy Polička a Skuteč. Zápas se konal na hřišti v Poličce a nabídl divákům pěkné fotbalové utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hra začala svižně a již v 15. minutě se podařilo hostujícímu týmu Skuteč skórovat.

Branku vstřelil Petr Felkl a Skuteč se tak ujala vedení.

Domácí tým Polička však nenechal nic náhodě a snažil se vyrovnat. To se jim podařilo v 27. minutě, když se trefil Tomáš Poul. Do konce prvního poločasu se už skóre nezměnilo a týmy tak odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Vítězný gól v 89. minutě

Ve druhém poločase domácí tým pokračoval v tlaku a snažil se dostat do vedení. Hosté se však také snažili o branku a hrozili zejména z rychlých protiútoků. V 67. minutě se domácímu týmu Polička podařilo dát druhý gól, když se trefil Mirek Stejskal a poslal tak domácí tým do vedení. Skuteč však nevzdávala a v 83. minutě se jim podařilo srovnat na 2:2. Branku vstřelil Jiří Novotný.

V závěru utkání se hra stupňovala a oba týmy chtěly zvítězit. To se nakonec podařilo domácímu týmu Polička, který v 89. minutě vstřelil rozhodující branku. Trefil se opět Mirek Stejskal a zajistil tak svému týmu vítězství 3:2.

Celkově se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém oba týmy ukázaly své kvality. Domácí tým Polička měl více šancí na branku a svůj tlak nakonec dokázal využít k vítězství. Hosté ze Skutče hráli aktivně a snažili se být nebezpeční hlavně v protiútocích, ale nakonec se jim nepodařilo získat body.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Skuteč
Jakub Pekař: Zápas nám vůbec nevyšel. Už jen to ze jsme hráli na umělé trávě nám moc nepomohlo. Soupeř hrál dost jednoduše, byl důrazný a důsledný v napadání. My byli u všeho druzí, neměli odražený míče a ani ne moc šancí. Soupeř chtěl víc vyhrát a taky se jim to gólem takřka v poslední minutě podařilo.



Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - P. Navrátil [-] (82. L. Boháček [-] ) , M. Stejskal [-] , J. Komínek [-] (53. M. Šmída [-] ) , T. Poul [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] (73. Š. Krejčí [-] ) , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - L. Naď [-] , P. Felkl [-] (58. V. Steklý [-] ) , F. Novák [-] , P. Karal [-] (46. J. Mikan [-] ) , J. Novotný [-] , V. Talácko [-] , D. Rompotl [-] , J. Pekař [-] , M. Horáček [-] , A. Cach [-]

ŽK: 81. P. Navrátil - 17. L. Naď , 44. P. Karal , 53. F. Novák , 59. J. Mikan , 74. M. Kouba .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Zerzán Miloš - FRANK Vojtěch, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jakub Škáva
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích