Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest gólů v Zámrsku!


Branky


5

Zápas mezi Zámrskem a FC Jiskra 2008 v 1.A třídě Pardubického kraje se konal 1. dubna 2023. Utkání bylo napínavé a nabité góly, nakonec se ale těšili domácí hráči z vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v prvním poločase

První gól padl ve prospěch hostů, když Josef Ježek skóroval v 23. minutě. Domácí však dokázali rychle odpovědět, a to díky Martinu Bálkovi, který využil penaltu v 30. minutě a vyrovnal na 1:1.

V prvním poločase se oba týmy snažily hrát aktivně a tvořit si šance, avšak do dalších branek se gólový účet nezměnil.

Čtyři góly v druhém poločase

Druhý poločas byl o to zajímavější, když domácí tým přidal na obrátkách a vystřelil si vedení. Martin Dvořák se střelou z 53. minuty a Michal Jiráský z 54. minuty zvýšili na 3:1 pro domácí.

Hosté se snažili vrátit do zápasu, a to se jim podařilo díky gólu Martina Ďuriše v 61. minutě. Ovšem těsně před koncem zápasu přišla poslední rána do srdce hostů, když Miroslav Podmajerský v 75. minutě uzavřel skóre na konečných 4:2 pro domácí tým.

Celkově byl zápas vyrovnaný, avšak domácí tým si dokázal vytvořit více příležitostí a zaslouženě si odnesl vítězství. Oba týmy předvedly aktivní a zábavný fotbal, což potěšilo diváky na stadionu.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský: Celý zápas jsme byli fotbalovějším týmem. Soupeř pouze nakopával dlouhé balony a o mezihru se moc nesnažil. První gól jsme inkasovali z dlouhého nakoplého balonu, který propadl na zadní tyč. Poté jsme výsledek otočili s hru kontrolovali.

FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Jednalo se o poměrně vyrovnaný zápas, kdy jsme bohužel individuálně chybovali v klíčových momentech a soupeři nás potrestali.



Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] , P. Novák [-] - T. Houžvička [-] , M. Bezdíček [-] , M. Podmajerský [-] , R. Matoušek [-] , R. Mudrich [-] (74. A. Csernyanszký [-] ) - M. Jiráský [-] -

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - T. Vyšohlíd [-] (7. M. Ďuriš [-] ) , P. Hnátnický [-] (77. F. Dušek [-] ) , P. Roček [-] (58. M. Ščambura [-] ) , D. Dvorský [-] , D. Skoták [-] (84. R. Žabka [-] ) , Z. Kolbe [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-] (58. Z. Zezulka [-] )

ŽK: 20. Z. Dušek , 42. R. Mudrich - 50. P. Roček , 83. F. Dušek , 84. R. Žabka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - HÁJEK Michal, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Zdeněk Marek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám výhru domácích