1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodnut v posledních minutách!


Branky


6

Zápas mezi FC Jiskrou 2008 a Dolním Újezdem byl velmi dlouho vyrovnaný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nula nula

V prvním poločase nešlo o nikterak pohledný fotbal přecejen ale měli v tomto poločase navrh domácí. Kteří ze standartní situace trefil tyč a z následné dorážky druhou tyč! V prvním poločase se hosté nedostávali příliš do šancí přes skvěle bránící domácí tým. První poločas tak skončil bez branek.

"Ďuriš za pět 90!"

V druhém poločase se obrázek hry nikterak nezměnil. Do obrazu hry zasáhl také silný vítr a občasný déšť. Nakonec se ale diváci v tomto zápase dočkali gólu. Pro radost domácích fanoušků to byl právě domácí hráč Martin Ďuriš, který rozhodl pět minut před koncem utkání, když překonal Pavla Váňu.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: V první polovině jsme se mohli dostat do vedení, když jsme ze standartní situace trefili tyč a z následné dorážky také. Soupeře jsme k ničemu nepustili a v první půli toho moc k vidění nebylo, jelikož se hrálo od šestnáctky po šestnáctku. V druhém poločase nebyl jiný průběh, přidal se chvílemi déšť a vítr a my měli štěstí, že jsme hráli po větru. Čekalo se který z týmů udělá chybu ve své obraně a my se dočkali, když hostující kapitán chybně rozehrál a náš hráč skvěle vybojoval balon a z dálky zakončil do odkryté branky. Celkově nešlo o moc pohledný fotbal.

TJ Sokol Dolní Újezd
David Hubinka: První poločas byl spíše vyrovnaný a z obou stran i dost nepřesný. Druhý poločas si myslím, že jsme byli lepší my, ke konci zápasu jsme to víc otevřeli což nás stálo branku.



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - T. Vyšohlíd [-] , P. Hnátnický [-] (66. J. Pasker [-] ) , P. Roček [-] (80. Z. Zezulka [-] ) , D. Dvorský [-] , D. Skoták [-] (73. M. Ďuriš [-] ) , Z. Kolbe [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
P. Váně [-] - L. Jireček [-] , M. Jireček [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , R. Mandlík [-] , M. Frňka [-] , M. Vomáčka [-] , P. Drahoš [-] , J. Rejman [-] (86. R. Vanat [-] ) , D. Kabrhel [-] (78. P. Dvořák [-] )

ŽK: 39. T. Vyšohlíd , 69. Z. Kolbe - 72. M. Nadvorník , 78. D. Kabrhel , 87. M. Jireček .
Hráči zápasu: D. Dvorský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUŠEK Jan - HORNÍČEK Evžen, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jiří Šauer
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích