T. Poul 58.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání golmanů pro Poličku


Branky


58. T. Poul
6

V 15. kole 1.A třídy Pardubického kraje se utkala Polička s Českými Heřmanicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři excelovali

V prvním poločase byl zápas především o brankářích. Na každé se vyrojily nějaké šance ale vždy si je dokázal brankář onoho týmu pohlídat. Kromě brankových šancí se v prvním poločase rozdávali žluté karty. Po jedné na každé straně, na straně hostů ji dostal v 23. minutě Petr Jílek. V 31. minutě dostal žlutou kartu Matin Pavliš. Vzhledem k tomu, že ani jeden z týmu nedokázal překonat soupeřova brankáře, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Poul a skvělý Ehreberger

V druhém poločase pokračovala fantastická představení brankářů ale tedy především domácího brankáře Jana Ehrebergere, který v brance Poličky čaroval a mazal jednu šanci za druhou. Golu se však fanoušci nakonec dočkali a to v 58. minutě z kopačky Tomáše Poula, který překonal hostujícího brankáře Jiřího Šauera a rozhodl tak o tom, že tři body zůstanou v Poličce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: V utkání dvou kvalitních týmů bylo brzy jasné, že zápas rozhodne jeden gól. Zápas se hrál ve vysokém tempu, hosté své gólové příležitosti nevyužili, kdežto domácí tu svou vytěžili maximálně. Předvedl se především brankář domácích Ehrenberger, který mnohokrát svůj tým podržel.



Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Šmída [-] , M. Stejskal [-] (78. L. Boháček [-] ) , J. Komínek [-] (90. P. Zahoran [-] ) , T. Poul [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] (51. Š. Krejčí [-] ) , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - M. Brychta [-] , O. Jeřábek [-] , D. Uher [-] (76. J. Šmejdíř [-] ) , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Vrána [-] , J. Kanta [-] , P. Jílek [-]

ŽK: 31. M. Pavliš - 23. P. Jílek .
Hráči zápasu: T. Poul .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - SVOBODA Jan, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jiří Šauer
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích