L. Trnka 86.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


86. L. Trnka - 29. L. Markl , 72. M. Bažant , 83. D. Norek , 90. M. Hofman
3

Ve střetnutí mezi týmy Heřmanův Městec a Pardubičky skončilo výsledkem 1:4 ve prospěch hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh zápasu byl následující: V prvním poločase se týmy předváděly vyrovnanou hru, ale to byli hosté, Pardubičky, kteří dokázali otevřít skóre. V 29. minutě se trefil Lukáš Markl a poslal svůj tým do vedení.

Ve druhé půli se hosté dokázali prosadit ještě třikrát. Nejprve se v 72. minutě střelecky prosadil Marek Bažant a zvýšil náskok Pardubiček na 2:0. Poté v 83. minutě přidal další gól David Norek a ve 90. minutě uzavřel skóre na konečných 4:1 Michal Hofman.

Domácí tým Heřmanův Městec se snažil snížit až v závěrečnéch minutách utkání, kdy se trefil Lukáš Trnka, avšak jejich snaha byla nedostatečná na to, aby zápas otočili ve svůj prospěch.

Pardubičky si z tohoto střetnutí odvezly zasloužené vítězství, když jejich hráči dokázali využít své šance a střelecky se prosadit. Heřmanův Městec se naopak musí zamyslet nad svým výkonem a hledat způsoby, jak zlepšit své výsledky v nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Ohlas z kabiny domácích: Do zápasu jsme šli s mladším týmem a hráči na kraji sestavy, to se také na výsledku ukázalo.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
A. Jirků [-] - J. Voženílek [-] , O. Hauf [-] , S. Mach [-] (76. V. Tomčík [-] ) , T. Dvořáček [-] , D. Jablečník [-] , L. Trnka [-] , D. Zrůst [-] , T. Zrůst [-] (40. M. Zelenka [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Turina [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - J. Ficek [-] , L. Markl [-] , M. Havelka [-] (76. D. Norek [-] ) , O. Podsztavek [-] (81. B. Hlavinka [-] ) , M. Bobek [-] , J. Müller [-] (84. M. Hofman [-] ) , D. Menšl [-] (46. J. Robovský [-] ) , T. Špidlen [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

ŽK: 40. O. Hauf - 58. M. Bobek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FRANK Vojtěch - ŠKORPÍK Martin, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích