3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:15

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vítězství Horních Ředic


Branky


3

V zápase mezi Horními Ředicemi a Moravany zaznamenal domácí tým vítězství s konečným skóre 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Ředice začaly zápas aktivně a již v 9. minutě se ujaly vedení díky gólu Čeňka Pitharta. Tento brzký gól jim dodal sebevědomí a nadále si udržovali převahu na hřišti. I ve druhém poločase pokračovali ve své aktivitě a ve 47. minutě se zásluhou Petra Fouse dostali do dvoubrankového vedení.

Domácí tým stále neústupně pokračoval ve svém tlaku a v 71. minutě dokázal svou převahu přetavit ve třetí branku zápasu. Tento gól zaznamenal Dan Machatý, který tak pečetil výhru Horních Ředic.

Celkově vzato, Horní Ředice předvedly kvalitní výkon a zaslouženě zvítězily 3:0. Jejich útočná síla a schopnost zakončení se ukázaly jako klíčové faktory v tomto zápase. Moravany se snažily bránit a odpovědět na útoky soupeře, ale nedokázaly překonat obranu Horních Ředic a dostat se na výsledkovou tabuli.

Toto vítězství posílí sebevědomí Horních Ředic a posune je v tabulce výše. Na druhou stranu, Moravany se budou muset zamyslet nad svým výkonem a hledat způsoby, jak se zlepšit v nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravany
Ohlas z kabiny hostů: Šlo o poslední zápas v této sezóně, chtěli jsme proti vítězi sezóny vyhrát ale bohužel se nám to nepodařilo.



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] (85. J. Hrdý [-] ) , D. Machatý [-] , A. Koreček [-] , D. Obermajer [-] (46. J. Švec [-] ) , V. Skoumal [-] , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] , O. Březina [-] (72. I. Graur [-] ) , J. Březina [-]

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - V. Novák [-] (66. J. Kudlačík [-] ) , P. Pinkas [-] , D. Sokol [-] (31. J. Richter [-] ) , M. Lukas [-] , M. Kosina [-] , Š. Kakrda [-] (79. A. Hájek [-] ) , J. Hurta [-] , R. Šafránek [-] , J. Lukas [-] , M. Knotek [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - PAPEŽÍK Jakub, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích