Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun přetlačil Heřmaňák


Branky


6

Ve vysoce očekávaném střetnutí mezi FK Jiskra Heřmanův Městec a FO Lanškroun jsme byli svědky skvělého fotbalového představení. Oba týmy předvedly vážný boj a přinesly nám okamžiky napětí a vzrušení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velmi vyrovnaný, přičemž oba týmy se snažily ovládnout hru a dostat se do vedení. Byly vidět zajímavé kombinace, rychlé protiútoky a několik nadějných příležitostí. Síť branky se však nerozvlnila a první poločas skončil bezbrankovou remízou.

Ve druhé půli se tempo utkání zvýšilo a oba týmy začaly více riskovat v útoku. Byli jsme svědky úžasného gólového přídělu, který nabídl divákům skutečný fotbalový zážitek. FK Jiskra Heřmanův Městec se dostala do vedení díky skvělému zakončení Davida Salfického v 48. minutě.

Nicméně FO Lanškroun neztratil důvěru a dokázal se vrátit do zápasu. V 68. minutě se trefil František Ptáček a vyrovnal skóre. Poté pokračoval ve své střelecké exhibici a v 84. minutě přidal druhý gól, který poslal svůj tým do vedení. FK Jiskra Heřmanův Městec se snažila odpovědět, ale nedokázala překonat obranu soupeře.

 

Výsledek 3:1 ve prospěch FO Lanškroun představuje jejich vynikající výkon a schopnost využít své šance. Jejich disciplinovaná obrana a účinnost v zakončení jim zajistila zasloužené vítězství. FK Jiskra Heřmanův Městec musí analyzovat své chyby a hledat způsoby, jak se zlepšit a získat zpět vítěznou mentalitu.

Celkově vzato, tento zápas nám přinesl skvělé momenty fotbalového umění, dramatické zvraty a brankové příděly. Obě mužstva ukázala své kvality a potěšila své fanoušky skvělým výkonem.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Bohužel dnešní zápas se nám výsledkově nepovedl, ale herně to není tak hrozné, bohužel fotbal se hraje na góly a ty se nám vstřelit příliš nedaří, celému zápasu nepomohl bohužel ani výkon rozhodčí na obě strany

FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Heřmaňák je pro nás jeden z nejvzdálenějších výjezdů a taky ne příliš oblíbený kvůli výkopu v neděli v 17:00. Naštěstí odsud poslední dobou vozíme body a dnešek nebyl výjimkou. Domácí byli za mě celý zápas mírně horším týmem a povedlo se to vyjádřit i v konečném skóre.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] (88. S. Mach [-] ) - J. Voženílek [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , L. Trnka [-] , R. Jošt [-] , D. Zrůst [-] , D. Salfický [-] (72. M. Zelenka [-] ) , T. Zrůst [-] (75. A. Kalous [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Turina [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - J. Martinec [-] (82. J. Sita [-] ) , P. Savych [-] , D. Skalický [-] , D. Jung [-] , V. Jílek [-] , O. Doležal [-] (54. D. Smrkal [-] ) , F. Ptáček [-] (88. L. Zelinka [-] ) , M. Pecháček [-] , Š. Kolomý [-] , L. Krejsar [-]

ŽK: 30. R. Novák , 44. R. Jošt , 61. D. Jablečník - 65. V. Jílek , 79. L. Krejsar . ČK: 84. R. Jošt .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - CAHLÍK Jan, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů