D. Čada 79.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:30

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství pro domácí!


Branky


79. D. Čada
6

V zápase mezi týmy Přelouč a Pardubičky skončilo skóre 1:0 ve prospěch domácího týmu Přelouč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednolitá remíza bez branek trvala až do 79. minuty, kdy David Čada vstřelil jediný gól utkání, který rozhodl o vítězství pro tým Přelouč.

Toto vítězství je pro tým Přelouč důležité, protože získávají tři body a posouvají se v tabulce výše. Gól Davida Čady v 79. minutě byl rozhodujícím okamžikem zápasu, kterým se podařilo překonat obranu soupeře a zajistit týmu Přelouč vítězství.

Těsný výsledek 1:0 naznačuje, že zápas byl vyrovnaný a oba týmy bojovaly o vítězství. Přelouč dokázala využít svou šanci a získala důležité body. Pro Pardubičky to znamená zklamání, protože nebyli schopni vyrovnat alespoň skóre.

Tato výhra posiluje sebevědomí týmu Přelouč a motivuje je k dalším zápasům. Naopak, tým Pardubiček bude muset analyzovat svou hru a najít způsob, jak zlepšit své výkony a získávat více bodů v budoucích utkáních.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky
Ohlas z kabiny hostů: Zápas nám bohužel protekl mezi prsty v posledních minutách zápasu, kdy jsme si nepohlídali jediného střelce zápasu..



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - M. Hladík [-] (71. M. Pištora [-] ) , L. Voženílek [-] , R. Forman [-] , D. Čada [-] , M. Kačírek [-] , V. Voženílek [-] (84. J. Kmoníček [-] ) , T. Husák [-] (78. L. Machačný [-] ) , J. Novák [-] , L. Chaloupský [-] , J. Klas [-] (40. T. Lipavský [-] )

SK Pardubičky
A. Číža [-] - T. Svatoň [-] , L. Markl [-] , M. Mec [-] , M. Bobek [-] , M. Hofman [-] (64. M. Havelka [-] ) , J. Müller [-] , J. Robovský [-] , M. Bažant [-] (56. O. Podsztavek [-] ) , T. Špidlen [-] , D. Menšl [-] (88. J. Ficek [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů