Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otevřená střelnice v Libišanech


Branky


12. J. Vaníček , 20. J. Fidra , 28. A. Kaufman , 41. R. Záruba , 45. L. Kraják , 47. J. Vaníček (p.) , 58. S. Kovaliv , 79. S. Kovaliv
6

V atmosféře napínavého fotbalového zápasu se na hřišti střetli týmy Libišan a Vysokého Mýta B. Byl to den, kdy se fotbal stal symbolem vášně, soutěže a talentu. Fanoušci se těšili na skvělou podívanou a hráči obou týmů měli značnou motivaci ukázat své dovednosti a získat vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Né Pětku né, já jsem v tom nevinně.. hrálo v hlavě hostů už v prvním poločase..

Už od prvního hvizdu rozhodčího bylo jasné, že Libišany mají pevnou vůli a útočný apetit. Jakub Vaníček se v 12. minutě chopil příležitosti a vstřelil skvělý gól, což rozproudilo emoce nejen mezi hráči, ale i mezi fanoušky na tribunách.

Libišany se nenechaly zahanbit a začaly soupeře tlačit do obrany. Jan Fidra v 20. minutě ukázal svou kvalitu a přidal druhý gól do sítě soupeře.

Libišany se nezastavily a jejich pohyblivá hra přinášela další ovoce. Adam Kaufman v 28. minutě překonal brankáře Vysokého Mýta B a zvyšoval skóre na neuvěřitelných 3:0. Radim Záruba se přidal k oslavám ve 41. minutě, kdy vstřelil další branku do sítě soupeře. S přibývajícím časem na hodinách se Lukáš Kraják chopil příležitosti a v poslední minutě prvního poločasu přidal pátý gól pro Libišany.

Osmička a domů

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako první. Jakub Vaníček využil penaltový kop v 47. minutě a vstřelil jeho druhý gól v zápase, což zvýšilo skóre na 6:0. Hráči Vysokého Mýta B se snažili odpovědět, ale obrana Libišan byla pevná a neumožňovala žádné snadné průniky. Stepan Kovaliv se stal hrdinou ve 58. minutě, kdy přidal další branku pro Libišany a zvýšil skóre na 7:0. S přibývajícím časem se na hřišti objevovalo stále více oslavných gest a kombinací.

V závěrečných minutách zápasu se Stepan Kovaliv rozhodl přidat poslední třešničku na dortu a v 79. minutě svým druhým gólem uzavřel skóre na konečných 8:0. Tímto výsledkem Libišany potvrdily svou převahu, technickou vyspělost a schopnost zakončovat. Fanoušci byli nadšení z výkonu svého týmu a odcházeli z hřiště s pocitem hrdosti.

Tento zápas se stal nezapomenutelným nejen pro hráče Libišan, ale i pro fanoušky, kteří byli svědky skvělého fotbalového představení. Byla to vzrušující podívaná plná brankových akcí, přesných přihrávek a pevného týmového ducha. Libišany si zaslouží uznání za svou suverénní výhru a potvrzení svého mistrovského potenciálu.



Ohlasy k zápasu


FC Libišany
Jakub Vaníček: Myto přijelo v 11 lidech, protože se jim křížil zapas s A tymem a nám pomohl brzký gól, cely zapas na jednu branku.




Sestavy


FC Libišany
Z. Zasadil [-] - A. Kaufman [-] , L. Kraják [-] - O. Kraják [-] (65. J. Kaufman [-] ) , J. Fidra [-] (56. S. Kovaliv [-] ) , F. Matějka [-] , J. Vaníček [-] , R. Záruba [-] , Z. Semelka [-] (61. D. Jošt [-] ) , Z. Chmelík [-] , R. Horyna [-]

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - V. Vařečka [-] , J. Prušek [-] , M. Chadima [-] , K. Kabrhel [-] , V. Škrabal [-] , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , M. Žák [-] , J. Dastych [-] , Š. Houdek [-]

ŽK: 30. R. Záruba - 56. M. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STÁREK Jiří - PAGÁČ Ladislav, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích