3:1
(1:0)
88. M. Mec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominance domácích


Branky


37. V. Folta , 48. M. Severa , 49. P. Štarman - 88. M. Mec
6

Ve vzájemném zápase mezi Litomyšlí a Pardubičkami zvítězilo mužstvo Litomyšle v poměru 3:1. Utkání se hrálo na domácím hřišti Litomyšle a přineslo zajímavé momenty a gólové akce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal vyrovnaně, oba týmy se snažily prosadit a ovládnout hru. V 37. minutě se však Litomyšli podařilo otevřít skóre, když Vojtěch Folta dokázal skórovat a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento gól přinesl domácím větší sebedůvěru a příznivě ovlivnil jejich hru.

Ve druhém poločase Litomyšl pokračovala ve svém aktivním přístupu a během krátkého časového rozpětí dokázala vstřelit další góly. V 48. minutě se trefil Martin Severa a hned v následující minutě přidal Petr Štarman. Skóre se tak změnilo na 3:0 ve prospěch Litomyšle.

V závěru utkání se Pardubičkám podařilo vstřelit čestný gól. V 88. minutě se prosadil Matouš Mec a snížil na konečných 3:1. Litomyšl však udržela svůj náskok a získala důležité tři body za vítězství.

Oba týmy předvedly solidní výkony, ale Litomyšl byla efektivnější v zakončení a dokázala si vytvořit větší počet gólových příležitostí. Pardubičky se snažily, ale nedokázaly se prosadit a zvrátit průběh utkání ve svůj prospěch.

Vítězství Litomyšle potvrzuje jejich dobrou formu a důležité body pro tým v boji o přední příčky soutěže. Pardubičky budou muset analyzovat svůj výkon a snažit se zlepšit ve svých budoucích zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Hosté hráli takticky a bránili, my jsme měli více balon na kopačkách, v což vyústilo ve vedoucí branku, my jsme na začátku druhého poločasu navýšili vedení a kontrolovali hru. Utkání bylo bojovné a bylo také poznamenáno únavou na obou stranách, kdy oba týmy v posledních týdnech odehráli řadu zápasů.




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - L. Severa [-] (84. L. Jiskra [-] ) , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (76. M. Gyömber [-] ) , J. Jireček [-] (81. O. Bačík [-] ) , P. Urban [-] (71. L. Tomšů [-] ) , V. Folta [-] , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] (57. P. Malý [-] ) , M. Severa [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - J. Ficek [-] , M. Mec [-] , L. Markl [-] , M. Bobek [-] (80. M. Hofman [-] ) , O. Podsztavek [-] , M. Havelka [-] , J. Robovský [-] (76. P. Halbich [-] ) , M. Bažant [-] , D. Menšl [-] (56. B. Hlavinka [-] ) , R. Froš [-]

ŽK: 16. V. Folta , 90. M. Severa - 23. D. Menšl , 48. R. Froš , 90. M. Havelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - KUDYN Milan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích