3:2
(1:2)
14. P. Lexman
30. M. Olejník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství pro domácí!


Branky


42. V. Langer , 48. V. Novotný , 84. J. Deml - 14. P. Lexman , 30. M. Olejník (p.)
6

V zápase mezi Českou Třebovou a Moravskou Třebovou se skóre vyvíjelo ve prospěch domácího týmu. Česká Třebová zvítězila nad Moravskou Třebovou poměrem 3:2. Zápas se hrál na hřišti České Třebové a přinesl divákům vzrušení a góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým Moravská Třebová se ujal vedení. V 14. minutě se trefil Pavel Lexman a poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí tým Česká Třebová však rychle odpověděl. Ve 42. minutě se trefil Vojtěch Langer a srovnal skóre na 1:1.

Moravská Třebová se však znovu ujala vedení. V 30. minutě Milan Olejník proměnil penaltu a dostal svůj tým do vedení 2:1.

Závěr zápasu nabídl dramatické okamžiky. V 84. minutě se trefil Jan Deml a rozhodl o vítězství domácí České Třebové. Skóre zápasu se již dále neměnilo a Česká Třebová si tak připsala tři body.

Oba týmy předvedly odhodlání a bojovnost, ale Česká Třebová byla efektivnější v koncovce. Moravská Třebová se snažila o vyrovnání, ale nedokázala využít své šance. Zápas byl vyrovnaný a diváci se jistě bavili při sledování těsného souboje.

Česká Třebová si připsala důležité vítězství, zatímco Moravská Třebová bude muset zamyslet nad svým výkonem a hledat způsoby, jak se zlepšit. Oběma týmům patří uznání za bojovnost a nasazení během celého zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Matěj Jeřábek: Sobotní zápas se pro nás nevyvíjel dobře, kdy jsme obdrželi 2 laciné branky po mém uklouznutí ve vápně a smolnému odrazu k soupeři, který měl už snadnou úlohu a penaltě. Naštěstí se nám do poločasu podařilo snížit. Do druhé půle jsme si něco řekli v kabině a na hřišti to bylo vidět. Semkli jsme se jako tým a dokázali otočit stav z 0:2 na 3:2. Naše mužstvo ukázalo charakter a došli jsme si pro zasloužené a hodně důležité 3 body.




Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - M. Borek [-] (66. K. Klumpar [-] ) , Z. Vaňous [-] , Š. Klímek [-] (73. Š. Fric [-] ) , V. Novotný [-] , J. Deml [-] , J. Flídr [-] (46. M. Deml [-] ) , L. Hýbl [-] (73. L. Sejkora [-] ) , P. Müller [-] , J. Vašata [-] , V. Langer [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Šafránek [-] (51. M. Šmerda [-] ) , J. Lexmaul [-] , Z. Kudyn [-] (80. H. Herasymenko [-] ) , V. Novotný [-] , P. Lexman [-] , M. Holub [-] , J. Schütz [-] , M. Smékal [-] , O. Kopa [-] , M. Olejník [-]

ŽK: 63. Š. Klímek , 69. V. Novotný - 35. P. Lexman , 44. J. Schütz , 89. J. Lexmaul .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - ZEMAN Josef, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích