Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň porazila lídra


Branky


6

V zápase mezi Choceň a Horními Ředicemi padlo celkem pět gólů, přičemž domácí tým zvítězil v poměru 3:2. Utkání se hrálo na hřišti Choceňského týmu a přineslo zajímavou a vyrovnanou bitvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně, oba týmy se snažily prosadit a ovládnout hru. V 15. minutě se hostům z Horních Ředic podařilo otevřít skóre, když se trefil David Obermajer a poslal svůj tým do vedení 1:0. Ovšem Choceň rychle reagovala a během následujících minut dokázala obrátit skóre ve svůj prospěch. V 20. minutě Jakub Kužma vyrovnal na 1:1 a v 30. minutě Matyáš Laky poslal domácí tým do vedení 2:1.

Ve druhém poločase se hra stále nesla ve vyrovnaném duchu, oba týmy se snažily o další gólové akce. V 76. minutě se Choceň podařilo zvýšit svůj náskok na 3:1, když se trefil František Vostrčil. Horní Ředice však nechtěly tak rychle vzdát a ve snaze o srovnání skóre se jim podařilo v 89. minutě snížit na konečných 3:2. Gólem se zapsal Adam Šenkýř.

Choceň si tak připsala důležité tři body za vítězství, které potvrzuje jejich kvalitu a odhodlání. Horní Ředice se přesto ukázaly jako tvrdý soupeř, který se nevzdává a bojuje až do posledních minut utkání.

Oba týmy předvedly své schopnosti a nasazení a přinesly divákům zajímavý fotbalový zážitek. Choceň se raduje z vítězství a bude se snažit udržet svou dobrou formu, zatímco Horní Ředice se vrátí na trénink s cílem zlepšit svůj výkon pro nadcházející zápasy.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Martin Fikejz: Zápas s Ředicemi byl náročný a tak jsme rádi, že jsme ho zvládli a vyhráli .




Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - F. Vostrčil [-] (84. P. Vychytil [-] ) , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (90. J. Netolický [-] ) , Š. Štanglica [-] (46. J. Dostál [-] ) , R. Matějka [-] , M. Laky [-] (87. O. Dolníček [-] ) , M. Šabata [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , V. Adamec [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , J. Švec [-] (46. A. Koreček [-] ) , D. Machatý [-] , V. Skoumal [-] , J. Janoušek [-] , V. Morávek [-] , O. Březina [-] (46. A. Šenkýř [-] ) , D. Obermajer [-] (46. P. Fous [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 32. M. Coufal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Poláček Libor - PEŠEK Martin, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů