3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Holic


Branky


6

V zápase mezi týmy Holic a Vysokého Mýta B se tým Holice radoval z vítězství 3:0. Utkání se odehrálo na domácím hřišti Holic a nabídlo zajímavé momenty a gólovou podívanou pro diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal vyrovnaně, oba týmy se snažily prosadit a ovládnout hru. V 44. minutě se však Holice ujaly vedení, když David Lát dokázal skórovat a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento gól přinesl domácím větší sebedůvěru a příznivě ovlivnil jejich hru.

Ve druhém poločase Holice pokračovaly ve svém aktivním přístupu a usilovaly o další gólové příležitosti. V 70. minutě se podařilo Jindřichu Václavkovi zvýšit náskok Holice na 2:0. S tímto skóre pokračovalo utkání dál a hosté se snažili reagovat a vrátit se do zápasu.

V závěru utkání se však opět prosadil Jindřich Václavek, který svým druhým gólem v 89. minutě uzavřel skóre na konečných 3:0 ve prospěch Holic. Holice si tak připsaly důležité tři body za vítězství.

Oba týmy předvedly solidní výkon, ale Holice byly efektivnější v zakončení a dokázaly si vytvořit větší počet gólových příležitostí. Vysoké Mýto B se snažilo, ale nedokázalo se prosadit a překonat dobře bránící se Holice.

Vítězství Holice potvrzuje jejich dobrou formu a důležité body pro tým v boji o přední příčky krajského přeboru. Vysoké Mýto B se musí soustředit na další zápasy a snažit se zlepšit své výkony.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Utkání rozhodl gól do šatny, který jsme inkasovali po souběhu několika chyb. Pokračovalo se spíše v tempu přátelského utkání, domácí navýšili svůj náskok a pohodlně si došli pro 3 body. Kromě nastřeleného břevna jsme neměli nic. Jednu historickou událost, ale toto utkání zapsalo, řídili ho totiž 3 ženy a nutnou podotknout, že s naprostým přehledem. Holkám gratuluji k povedenému utkání, alespoň z jejich strany.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - T. Sochůrek [-] , J. Václavek [-] , D. Machatý [-] , M. Roček [-] , J. Rosůlek [-] , D. Balog [-] , M. Tulach [-] , L. Prokop [-] (90. V. Klasovitý [-] ) , L. Hanč [-] , D. Lát [-]

SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - F. Zamastil [-] (79. T. Paďour [-] ) , P. Nosek [-] , M. Chadima [-] , O. Švejda [-] , M. Kaščák [-] , V. Škrabal [-] , J. Hájek [-] , J. Dastych [-] , P. Jeníček [-] , T. Holec [-] (46. M. Loukota [-] )

ŽK: 27. O. Švejda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ILNYTSKA Marta - JÍLKOVÁ Barbora, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích