D. Čada 21.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:30

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Lanškrounu nad Přeloučí!


Branky


6

V zápase mezi týmy Přelouč a Lanškroun se skóre vyvíjelo ve prospěch hostujícího týmu. Lanškroun zvítězil nad Přeloučí poměrem 2:1. Zápas se hrál na hřišti Přelouče a přinesl divákům vzrušení a góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gólovou trefu si připsal hostující tým Lanškroun. V 10. minutě se prosadil František Ptáček a poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí tým Přelouč se však nevzdal a dokázal vyrovnat. V 21. minutě se trefil David Čada a srovnal skóre na 1:1.

Druhý poločas byl vyrovnaný a oba týmy se snažily prosadit. V závěrečných minutách zápasu však přišla radost pro hostující Lanškroun. V 81. minutě se trefil Marek Pecháček a rozhodl o vítězství svého týmu. Skóre zápasu se již dále neměnilo a Lanškroun si odvezl cenné tři body.

Přelouč se pokusila o vyrovnání, ale nedokázala využít své šance. Lanškroun ukázal dobrou defenzivní hru a zároveň se trefil ve vhodných okamžicích, což jim přineslo vítězství. Oba týmy předvedly odhodlání a bojovnost, ale Lanškroun byl v koncovce efektivnější.

Zápas mezi Přeloučí a Lanškrounem nabídl divákům zajímavou podívanou s góly na obou stranách. Lanškroun si odvezl vítězství a Přelouč se bude muset zamyslet nad svým výkonem a hledat způsoby, jak se vrátit na vítěznou vlnu.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Vojtěch Voženílek: Zápas byl velmi vyrovnaný, bohužel jsme neproměňovali šance a hosté dali o gól víc a tak vyhráli.




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - D. Čada [-] , D. Dlask [-] , M. Kačírek [-] , T. Lipavský [-] (60. M. Hladík [-] ) , V. Voženílek [-] (83. V. Rokyta [-] ) , M. Pištora [-] (13. L. Machačný [-] ) , T. Husák [-] , J. Novák [-] , L. Chaloupský [-] , J. Klas [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - O. Doležal [-] (80. M. Šabata [-] ) , D. Skalický [-] , Š. Kolomý [-] , T. Ďuriš [-] (46. M. Pecháček [-] ) , D. Smrkal [-] (71. V. Janda [-] ) , L. Krejsar [-] , F. Ptáček [-] , V. Jílek [-] , P. Savych [-] , O. Veselý [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Linhart Lukáš - ČAPEK Jan, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Patrik Müller
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů