2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 15:00

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství České Třebové


Branky


9

V zápase Tlapnet krajského přeboru mezi týmy Česká Třebová a Pardubičky v 25. kole se skóre zastavilo na 2:0 ve prospěch domácího týmu Česká Třebová. Zápas se hrál na stadionu domácích v České Třebové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zůstal bez branek, ačkoli oba týmy měly své šance. Hrálo se vyrovnaně a oba týmy se snažily o útočnou hru. Obrany však odolávaly a nedovolily soupeřům skórovat.

V druhém poločase se domácí tým Česká Třebová dostal do vedení v 59. minutě, kdy Vojtěch Novotný skóroval a otevřel skóre zápasu. Domácí tým pokračoval v útočné hře, zatímco Pardubičky se snažily odpovědět vyrovnáním.

V 81. minutě se však domácím podařilo navýšit své vedení, kdy Matěj Polášek vstřelil druhý gól pro Českou Třebovou. Tento gól poskytl domácímu týmu větší jistotu v závěru zápasu.

Pardubičky se snažily snížit náskok domácího týmu, ale nebyly úspěšné. Brankář domácího týmu si dokázal poradit s pokusy hostů a udržel čisté konto.

Zápas tak skončil vítězstvím domácího týmu Česká Třebová 2:0. Domácí tým si připsal tři body za vítězství a posunul se v tabulce výše. Pardubičky odcházely zápas bez bodového zisku, přestože předvedly solidní výkon.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Matěj Jeřábek: Dnešní zápas byl těžký jelikož k nám přijely Pardubičky, které byly o místo za námi. 1 gól jsme dali z chyby soupeře a zaslouženě šli do vedení, protože soupeř vystřelil za celý zápas tak 2x na branku. Naštěstí jsme přidali ještě jeden po akci z pravé strany. Spíš bych se rád vyjádřil k soupeři. Již od první minuty začal padat po každém kontaktu a souboji a jediný na co se zmohli bylo okamžitě pořvávat na rozhodčí, kteří teda podali dneska opravdu špatný výkon na obě strany. Bohužel soupeř jediného na co se zmohl bylo to že začal říkat o poločase že nám nakope, protože byli frustrovaní vlastně ze svoji nemohoucnosti a všechno dávají za vinu rozhodčím, navíc to nedělají poprvé a měli by se zamyslet nad svým chováním na hřišti. Všechno myslím se vší úctou k soupeři, ale toto chování odsuzuji. Závěrem bych řekl, že pro nás důležitý 3 body a potvrdily jsme body z Venku a zas o něco málo odskočili sestupovým pozicím.




Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - J. Vašata [-] , M. Borek [-] (86. L. Sejkora [-] ) , Z. Vaňous [-] , V. Langer [-] (86. O. Bohunek [-] ) , V. Novotný [-] , J. Deml [-] , J. Flídr [-] (67. F. Herclík [-] ) , L. Hýbl [-] (78. M. Polášek [-] ) , P. Müller [-] , Š. Klímek [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - J. Ficek [-] (77. T. Svatoň [-] ) , L. Markl [-] (67. J. Müller [-] ) , F. Krejčí [-] , M. Mec [-] (65. O. Podsztavek [-] ) , M. Bobek [-] , M. Havelka [-] , J. Robovský [-] , D. Menšl [-] (9. T. Špidlen [-] ) , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

ŽK: 90. M. Havelka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PECINA Zdeněk - HOŘÍNEK Lukáš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2023 15:21
Třebová vyhrála zaslouženě, ale jejich nesvéprávné bláboly o jakémsi "nakopání" od Pardubiček jsou v ofsajdu. Raději by se domácí hráči měli naučit, že svoje pacičky by neměli neustále zvedat do úrovně soupeřova obličeje. A kdyby to šlo, tak se v Třebové naučte sekat trávu - se srpem vám to fakt nejde!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích