1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 14:30

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól v Přelouči


Branky


8

V zápase Tlapnet krajského přeboru mezi týmy Přelouč a Heřmanův Městec, který se konal v 25. kole, se skóre zastavilo na 1:0 ve prospěch domácího týmu Přelouč. Zápas se hrál na stadionu domácích v Přelouči.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák do šatny

Zápas byl plný vzrušení a oba týmy předváděly aktivní hru. Domácí tým Přelouč se snažil využít rychlých brejků, aby získal vedení. Ve 45. minutě prvního poločasu se jim to podařilo, když Jakub Novák vstřelil gól a poslal tak domácí tým do vedení 1:0.Po obdržení gólu se hosté Heřmanův Městec snažili odpovědět a vyrovnat skóre. Oba týmy vytvářely zajímavé šance, a to jak z brejků, tak z kombinované hry. Brankáři obou týmů museli být v pohotovosti a zasahovali do mnoha střel.

 

Autobus u branky domácích

Ve druhém poločase se domácí tým Přelouč více zaměřil na bránění svého vedení. Snažili se udržet míč ve své kontrole a omezit prostor pro útoky soupeře. Heřmanův Městec se snažil o vyrovnání a posílal do útoku více hráčů, ale narazil na dobře organizovanou obranu domácího týmu.

Zápas nakonec skončil vítězstvím domácího týmu Přelouč 1:0. Domácí tým si tak připsal tři body za vítězství. Heřmanův Městec odcházel zápas bez bodového zisku, přestože předvedl aktivní hru a měl několik zajímavých šancí.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Na obou stranách bylo k vidění několik zajímavých šancí, které volali po gólu, domácí hráli více z bloku a snažili se těžit z brejků, místo toho abychom vedli v poločase a mohlo být hotovo, tak jsme to byli my kdo inkasoval po našem nedůrazu a neodpískaném faulu na našeho bránícího hráče, ve druhém poločase domácí zaparkovali takzvaně autobus a my jsme už pouze dobývali až na pár ojedinělých výpadů domácích a tak odjíždíme z Přelouče bez bodů. S naším výkonem nemůžeme být spokojeni, musíme opět máknout a soustředit se na nadcházející zápas



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - R. Forman [-] , L. Voženílek [-] , T. Lipavský [-] , T. Husák [-] , M. Pištora [-] , L. Machačný [-] , J. Hrečín [-] (62. V. Voženílek [-] ) , J. Novák [-] (65. J. Janecký [-] ) , L. Chaloupský [-] (86. M. Kačírek [-] ) , J. Klas [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - J. Voženílek [-] (74. M. Zelenka [-] ) , D. Salfický [-] , J. Hlaváč [-] , T. Dvořáček [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] (38. T. Zrůst [-] ) , R. Jošt [-] (67. D. Kosina [-] ) , L. Trnka [-] , M. Řehák [-] , D. Zrůst [-]

ŽK: 38. R. Stýblo , 90. T. Dvořáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mrázek Aleš - BOUZ Tomáš, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra hostů