Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství pro Heřmaňák


6

Ve 23. kole Tlapnet krajského přeboru se utkali FK Jiskra Heřmanův Městec a FC Libišany. Zápas se hrál na hřišti domácího týmu a byl plný vyrovnaných momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

V prvním poločase příliš příležitostí nepřišlo, z obou stran to bylo spíše utrápené a ani jeden z celků si nevypracovával příležitosti, o kterých by se dalo mluvit jako o šancí gólových a do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy 0:0. 

Tři góly domácích rozhodly o vítězi.

V 47. minutě se trefil T. Dvořáček a otevřel tak skóre pro domácí tým. O několik minut později, v 64. minutě, se podruhé prosadil domácí tým, tentokrát střelou D. Jablečníka. Poté se v 70. minutě opět trefil T. Dvořáček, který tak definitivně rozhodl o výhře svého týmu.

Hosté se snažili odpovědět, ale jejich snaha byla marná a tak zůstali bez vstřelené branky. Celkově šlo o zaslouženou výhru domácího týmu, který byl na hřišti aktivnější a lépe si vytvářel šance.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: První poločas byl z obou stran utrápený, přizpůsobili jsme se hře soupeře, která byla až příliš profesorská, o přestávce jsme si v kabině řekli, že takhle tedy a ne a konečně jsme zapnuli, výsledkem byli tři vstřelené branky, ale mohlo jich být z naší strany daleko více, ale pro nás důležité tři body zůstaly doma




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - J. Hlaváč [-] (78. T. Zrůst [-] ) , M. Zelenka [-] (89. V. Tomčík [-] ) , T. Dvořáček [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , R. Jošt [-] , L. Trnka [-] , J. Řezníček [-] , D. Turina [-] , D. Zrůst [-] (74. J. Voženílek [-] )

FC Libišany
Z. Zasadil [-] - R. Horyna [-] - L. Kraják [-] , F. Matějka [-] , A. Kaufman [-] (71. S. Kovaliv [-] ) - J. Fidra [-] , Z. Semelka [-] , R. Ottmar [-] (74. R. Rosendorf [-] ) , J. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , P. Motyčka [-]

ŽK: 55. D. Jablečník , 86. R. Jošt - 55. J. Kaufman , 60. L. Kraják , 62. Z. Semelka . ČK: R. Horyna .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DUŠEK Jan - DOSKOČIL Radim, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích