J. Lukas 80.
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:15

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké vítězství hostů


Branky


80. J. Lukas - 2. B. Branda (vl.) , 27. Z. Vaňous , 44. Z. Vaňous , 55. M. Borek , 62. V. Novotný , 89. Z. Vaňous
6

V zápase Tlapnet krajského přeboru se střetli domácí TJ Sokol Moravany a hosté FK Česká Třebová. Utkání se hrálo na hřišti TJ Sokol Moravany a hosté nakonec zvítězili s přehledem 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už v prvním poločase..

Už v 2. minutě se podařilo hostům vstřelit gól, a to díky vlastnímu gólu hráče domácích B. Brandy. Poté se hra vyrovnala a oba týmy se snažily dostat k brankovým příležitostem. Ve 27. minutě se hosté prosadili podruhé, když se trefil Z. Vaňous. Do konce poločasu se ještě jednou trefili hosté, když ve 44. minutě skóroval opět Z. Vaňous. Domácím se v prvním poločase skórovat nepodařilo, do kabin se tak šlo za stavu 0:3 z pohledu domácích.

Ve druhé půli se hra opět vyrovnala, ale hosté byli stále nebezpeční. V 55. minutě M. Borek domácího brankáře překonal a upravil na 4:0. V 62. minutě se prosadil V. Novotný a zvyšil skóre na 5:0 pro hosty. V 80. minutě se domácím podařilo snížit, když se trefil J. Lukas, ale hosté odpověděli v poslední minutě zápasu, když se podruhé trefil Z. Vaňous a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 6:1 pro hosty FK Česká Třebová. Gólově hosté po celý zápas dominovali a nenechali si utéct tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Česká Třebová
Matěj Jeřábek: V Moravanech nás čekal zápas o 6 bodů a věděli jsme, že domácí už několik týmu o body doma obrali a zejména doma jsou nepříjemný. Chtěli jsme hrát naši aktivní a kombinační hru od první minuty, což se nám dařilo a prvni branku jsme vstřelili se štěstím a smůle zákroku brankáře. Tím jsme převzali otěže zápasu my a celý zápas jsme dominovali. Výsledek mohl byt pro domácí mnohem horší, kdybychom vyřešili několik situací lépe. Škoda obdržené branky, opět ze standardní situace. Pro nás je největší kaňkou na zápase zraneni 2 hráčů. Naštěstí máme široký a vyrovnaný kádr.



Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - J. Hurta [-] , D. Sokol [-] (53. Š. Janatka [-] ) , M. Kosina [-] (71. R. Šafránek [-] ) , Š. Kakrda [-] (76. A. Hájek [-] ) , V. Novák [-] , J. Lukas [-] , P. Formánek [-] , D. Teplý [-] (71. J. Richter [-] ) , M. Knotek [-] , A. Záleský [-]

FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - F. Grepl [-] (8. Š. Fric [-] ) , Z. Vaňous [-] , Š. Klímek [-] (46. M. Borek [-] ) , V. Novotný [-] , J. Deml [-] , J. Flídr [-] , L. Hýbl [-] , P. Müller [-] , J. Vašata [-] , V. Langer [-] (76. O. Bohunek [-] )

ŽK: 18. A. Záleský , 77. P. Formánek - 41. Š. Fric , 85. V. Novotný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KOPECKÝ Tomáš, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: remíza

Tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů