0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice znovu vyhrály!


Branky


5

Ve 23. kole Tlapnet krajského přeboru se utkaly týmy SK Holice a Horní Ředice. Zápas se konal na stadionu SK Holice a hosté dokázali zvítězit výsledkem 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1

Hned v 11. minutě se hosté ujali vedení díky gólu Adama Šenkýře. Domácí tým se snažil odpovědět, ale hostující obrana byla pevná a držela nulu. V průběhu prvního poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, ale do konce poločasu se skóre nezměnilo a hosté si tak odnášeli do kabin jednobrankové vedení.

0:2..

Ve druhé půli se domácí tým snažil vyrovnat, ale opět se setkal s pevnou obranou soupeře. Hosté dokázali své vedení navýšit v 76. minutě, kdy se prosadil David Přibyl. Domácí se snažili o rychlou odpověď a snažili se dostat do hry, ale hosté už si své vítězství pohlídali.

Horní Ředice tak získaly výhru 2:0 nad SK Holicemi a tím si připsaly tři body do tabulky Tlapnet krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



FK Horní Ředice
Jakub Březina: Domnívám se, že jsme měli celý zápas pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. Vítězství v derby s Holicemi se vždy počítá, jsme rádi za 3 body.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - R. Řezníček [-] (79. J. Tlučhoř [-] ) , J. Rosůlek [-] , M. Tulach [-] (62. V. Polívka [-] ) , J. Jedlička [-] , O. Vítek [-] (56. D. Lát [-] ) , D. Balog [-] , M. Chvála [-] , F. Křtěn [-] , T. Sochůrek [-] (56. L. Prokop [-] ) , Š. Černý [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , Č. Pithart [-] (84. J. Švec [-] ) , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , J. Janoušek [-] , V. Morávek [-] , D. Obermajer [-] (58. D. Machatý [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 37. R. Řezníček , 81. D. Lát - 73. A. Šenkýř .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - ŠKORPÍK Martin, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: výhra hostů

Ředice jsou zatím suverénní, vyhrají i tentokrát

Tip: výhra hostů