0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsný zápas pro Bohadneč!


Branky


5

V sobotu 22. dubna 2023 se na stadionu v Přelouči odehrál zajímavý zápas 23. kola Tlapnet krajského přeboru mezi domácím týmem Přelouč a hostujícími Lázněmi Bohdaneč. Zápas se odehrál od 16:30 hodin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas zápasu byl celkově vyrovnaný a oba týmy si vytvořily několik šancí, ale žádný z týmů se nedokázal prosadit a skóre zůstalo na nule. Hostující tým měl více ze hry a zahrával si více standardní situace, ale nedokázal je využít. Na druhé straně domácí se snažili hrát více z protiútoků, ale také se jim nedařilo skórovat.

Janeček rozhodl o bodech

Ve druhém poločase se hra začala více otevírat a oba týmy se snažily více útočit. V 70. minutě se podařilo hostům vstřelit branku, když se po pěkné akci dostal k zakončení Filip Janeček a trefil se přesně k tyči - 0:1 pro Lázně Bohdaneč. Po inkasované brance se domácí tým snažil o vyrovnání, ale hosté se dobře bránili a drželi si náskok.

Zápas tak skončil vítězstvím hostujících Lázní Bohdaneč 0:1 a ti si tak připsali důležité tři body v boji o horní pozice v krajském přeboru. Domácí tým Přelouč naopak ztratil cenné body a musí se snažit co nejrychleji se z této prohry dostat.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Dominik Oliva: Zápas se nebyl moc kvalitní, byla to spíš taková bitva, Bohdaneč byla samozřejmě víc na balonu ale do šancí se nedostávala, bylo jasné, že o zápasu rozhodne jeden gól a ten jsme bohužel dostali my. V naší oslabené sestavě jsme na to bohužel bůh nezvládli reagovat.




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - M. Pištora [-] , L. Machačný [-] , J. Hrečín [-] (79. M. Hladík [-] ) , D. Čada [-] , J. Novák [-] (82. M. Beránek [-] ) , L. Voženílek [-] , D. Oliva [-] (72. V. Rokyta [-] ) , L. Chaloupský [-] , J. Klas [-] , V. Voženílek [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - F. Panchártek [-] , R. Klouda [-] (92. V. Kakrda [-] ) , T. Virt [-] (73. V. Koutský [-] ) , M. Hundák [-] , F. Janeček [-] , T. Klátil [-] , V. Kejmar [-] , J. Koblížek [-] , L. Nepivoda [-] , L. Flekr [-]

ŽK: 62. J. Hrečín , 89. M. Beránek - 64. L. Flekr , 76. R. Klouda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchomel Karel - KOPECKÝ Tomáš, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra hostů