1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 18:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Ředice


Branky


6

V dohrávce 22. kola Tlapnet krajského přeboru se utkaly vedoucí Horní Ředice s Českou Třebovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plašil jediný

V prvním poločase si oba celky od první minuty vytvářeli šance na gól ale brankáři obou týmu předváděli kvalitní výkony. Ve 24. minutě z již třetího rohového kopu přecejen skončila situace brankou, když se k míči dostal Marek Plašil a překonal Matěje Jeřábka v brance - 1:0 pro domácí. Do konce poločasu se snažili hosté vyrovnat ale výborně chytající Jiří Lindr v brance Ředic pokryl všechny šance.

Bezbrankový druhý poločas

Do druhého poločasu nastoupili hosté namotivovaní k vyrovnání výsledku. Jenže znovu a znovu ztroskotávali na výborně chytajícím Jiřím Lindrovi z branky domácího celku. Také domácí měli své šance ale Matěj Jeřábek už nepřipustil gólovou radost domácích a držel do posledních minut naděje svého celku na bodový zisk. Do konce utkání však již žádná branka nepadla a utkání skončilo 1:0.



Ohlasy k zápasu



FK Česká Třebová
Matěj Jeřábek: Dnešní zápas byl hodně atraktivní i když to skončilo pouze 1:0 bylo dost šanci na obou stranách, s převahou domácích, hezký fotbalový momenty a ani jeden tým nevypustil jediný souboj. Bohužel jsme inkasovali po, kdy zahrával 3 rohy po sobě a ze 3 soupeř zahrál roh, který protečovali o zadní tyč do branky. Náš největší problém je to, že naše zápasy jsou jako den a noc, a bohužel největším soupeřem jsme pro sebe my sami. Musíme zopakovat dnešní výkon v nacházejících zápasech a vysledky přijdou.



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , D. Machatý [-] (66. Č. Pithart [-] ) , A. Koreček [-] (83. O. Březina [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (93. J. Švec [-] ) , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (77. D. Obermajer [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - Š. Klímek [-] (65. Z. Vaňous [-] ) , M. Polášek [-] , V. Novotný [-] , J. Deml [-] , J. Flídr [-] , F. Herclík [-] (58. F. Grepl [-] ) , L. Hýbl [-] , P. Müller [-] , J. Vašata [-] , V. Langer [-]

ŽK: 87. D. Přibyl - 64. F. Grepl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích