Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2023 17:30

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Vysoké Mýto B


Branky


6

V dohrávce 21. kola krajského přeboru Tlapnet se střetly týmy Vysoké Mýto B a Pardubičky. Zápas se odehrál na hřišti Vysokého Mýta B a nabídl divákům napínavou a vyrovnanou podívanou. Po dramatickém průběhu se týmu Vysokého Mýta B podařilo zvítězit se skóre 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl velmi intenzivní a oba týmy se snažily získat navrch. V 3. minutě se domácímu týmu Vysokého Mýta B podařilo otevřít skóre. Kryštof Kabrhel skóroval a poslal svůj tým do vedení 1:0. Pardubičky však na rychlý gól odpověděly a snažily se vyrovnat. V 28. minutě se to podařilo Tomáši Svatoňovi, který vyrovnal na 1:1. Oba týmy pokračovaly ve svém úsilí a nabízely zajímavé kombinace a střelecké pokusy. V 38. minutě se Pardubičkám podařilo skórovat potřetí, tentokrát díky Jiřímu Müllerovi, který poslal svůj tým do vedení 2:1. Do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo a Pardubičky si odnášely jednobrankový náskok.

Druhý poločas nabídl stejně vyrovnanou hru jako první. V 63. minutě se Vysokému Mýtě B podařilo vyrovnat díky Kryštofu Kabrhelovi, který se trefil podruhé a skóroval na 2:2. Oba týmy se následně snažily prosadit a získat vítězný gól. V 75. minutě byl opět úspěšný Kryštof Kabrhel, který se stal hrdinou zápasu, když vstřelil svůj třetí gól a poslal Vysoké Mýto B do vedení 3:2. Pardubičky se snažily o vyrovnání, ale Vysoké Mýto B se ubránilo a udrželo si vedení až do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Tímto vítězstvím si tým Vysokého Mýta B připsal tři cenné body do tabulky krajského přeboru. Pro Pardubičky to byla bolestivá porážka, která je posunula níže v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Musím přiznat, že jsme si po rychle úvodní brance mysleli, že do poločasu navýšíme vedení na rozdíl 4-5 branek, prostřídáme a “jdeme od válu”. Opak byl pravdou, úplně jsme přestali hrát a otěže přebrali Pardubičky. Po zbytek poločasu byli jednoznačně lepším týmem a můžeme být rádi, že se šlo do kabin za stavu “pouze” 1:2. Hosté nám dělali velké potíže velice aktivní hrou a účinným pressingem. Naštěstí jsme zápas dokázali zvrátit, jsme rádi za 3 důležité body do boje o záchranu. Nutno však podotknout, že výsledek není úplně spravedlivý pro hosty, za předvedenou hru si minimálně bod zasloužili, protože se prezentovali velice dobrým výkon.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - L. Benda [-] (75. M. Chadima [-] ) , J. Mokrejš [-] , P. Tomášek [-] , K. Kabrhel [-] , O. Švejda [-] (86. V. Škrabal [-] ) , T. Vopršálek [-] , M. Žák [-] , P. Jeníček [-] , L. Trnka [-] , J. Hlavsa [-]

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] (69. D. Menšl [-] ) - J. Robovský [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-] , T. Svatoň [-] (56. L. Markl [-] ) , M. Havelka [-] (86. P. Halbich [-] ) , M. Mec [-] (89. B. Hlavinka [-] ) , M. Bobek [-] , O. Podsztavek [-] , J. Müller [-] (77. J. Ficek [-] ) , T. Špidlen [-]

ŽK: 86. L. Trnka , 94. V. Škrabal - 57. M. Havelka , 86. M. Bobek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ZEMAN Josef, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, remíza.