2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 14:30

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsný zápas rozsekl Grepl v 75. minutě!


Branky


6

Zápas mezi Českou Třebovou a Heřmanovým Městcem se odehrál v sobotu 8.4.2023 v Třebové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Duel mezi Českou Třebovou a Heřmanovým Městcem byl napínavý a vyrovnaný. Domácí se ujali vedení v prvním poločase díky gólu Zdeňka Vaňouse v 30. minutě. Hosté se však dokázali rychle vrátit do hry a vyrovnali díky gólu Tomáše Dvořáčka v 42. minutě.

Grepl rozhodl o bodech

Ve druhém poločase se oba týmy snažily prosadit a zvítězit, ale rozhodující zásah přišel až v 75. minutě, kdy Filip Grepl dal gól na 2:1 pro domácí. Hosté se ještě do konce utkání snažili o vyrovnání ale všechny střelecké pokusy pokryl domácí brankář Matěj Keřábek. Česká Třebová si tak připsala tři body do tabulky krajského přeboru v 21. kole.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Herně vyrovnané utkání, hrálo se nahoru dolu bez větších šancí pouze několik pokusů, bez větší šance na úspěch. Bohužel ve 30. minutě po neodpískaném zákroku domácích jsme po překoplém míči za obranu a mém nesmyslném vyběhnutí mimo pokutové území lacině inkasovali, do poločasu se nám podařilo ještě vyrovnat. Po standardtní situaci Ve druhém poločase se spíše opět hrálo ve středu hřiště, domácí v tuto chvíli měli herně lehce navrch, myslím si, ale že jsme to měli být my kdo měl zahrávat penaltu, nestalo se tak, my jsme jim zbytečně nabízeli až příliš mnoho standartních situací a rohů, bohužel pro nás po jednom z nich jsme nedokázali balón důrazně odklidit a opět sporná situace kdy domácí hráč evidentně zahrál rukou v našem pokutovém území díky čemuž se domácím podařilo skórovat, poté už jsme všechny naše síly vrhli do útoku, bylo i několik závarů k možnosti vyrovnat ale i inkasovat, ale ani jeden tým žádnou ze svých příležitosti nevyužil a tak jsme utrpěli po zbytečných chybách porážku 2:1. Po závěrečném hvizdu nás mrzí vyloučení našeho hráče, tuto situaci rozhodčí bohužel viděl, toto vyloučení bylo pouhým vyústěním toho jakým způsobem byl zápas veden. Ale sami jsme se připravili o body.



Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - Š. Klímek [-] (60. M. Krása [-] ) , Z. Vaňous [-] , F. Grepl [-] , J. Flídr [-] , P. Müller [-] (84. F. Herclík [-] ) , J. Pavlásek [-] (60. V. Novotný [-] ) , J. Deml [-] , M. Deml [-] , O. Bohunek [-] , V. Langer [-] (76. J. Vašata [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Řehák [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , T. Zrůst [-] , L. Trnka [-] , D. Salfický [-] , J. Voženílek [-] (76. S. Mach [-] ) , D. Turina [-] (81. V. Tomčík [-] ) , D. Zrůst [-] , T. Dvořáček [-]

Hráči zápasu: Z. Vaňous , F. Grepl - T. Dvořáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - HUSÁK Luděk, ŠOUREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Heřmanův Městec zvítězí.