3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany přejeli Bohdaneč!


Branky


22. J. Vaníček , 44. L. Kraják (p.) , 88. O. Kraják
6

Ve 21. kole krajského přeboru se střetli týmy Libišan a Lázní Bohdaneč. Zápas se hrál na stadionu v Libišanech a skončil výhrou domácího týmu 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaniček a Kraják

První gól padl v 22. minutě zápasu, když se trefil Jakub Vaníček a poslal tak domácí do vedení. O necelých 20 minut později si Lukáš Kraják připsal gól z penalty, kterou náležitě proměnil, a zvýšil tak náskok na 2:0 pro Libišany. Do konce poločasu se už nic nestalo.

 

Ondřej Kraják upravil na 3:0

Do druhého poločasu nastoupil tým Lázní Bohdaneč s cílem zvrátit skóre, ale domácí se ubránili a dokonce v posledních minutách utkání přidali ještě jeden gól. Ten v 88. minutě vstřelil Ondřej Kraják, čímž zpečetil vítězství svého týmu.

Velkou zásluhu na výhře Libišan měl i jejich brankář David Šimon, který vychytal čisté konto a dokázal tak zabránit gólům soupeře.

Celkově se jednalo o zápas, ve kterém domácí tým předvedl velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězil 3:0 nad Lázněmi Bohdaneč.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Jezdinský: Utkání bylo vyrovnané ale dle mého názoru rozhodlo hlavně to, že soupeř měl větší štěstí v koncovce a tak získal tři body.



Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] - R. Horyna [-] - Z. Chmelík [-] , A. Kaufman [-] , O. Kraják [-] , F. Matějka [-] , L. Kraják [-] - J. Fidra [-] (65. R. Rosendorf [-] ) - P. Motyčka [-] , J. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] (76. S. Kovaliv [-] )

SK Lázně Bohdaneč
Š. Hrnčíř [-] - L. Nepivoda [-] , R. Klouda [-] , F. Panchártek [-] , T. Virt [-] , M. Hundák [-] , L. Flekr [-] , V. Koutský [-] , T. Klátil [-] , V. Kejmar [-] , V. Kakrda [-]

ŽK: 27. A. Kaufman , 53. F. Matějka , 69. R. Horyna , 72. J. Kaufman - 44. V. Koutský , 50. V. Kejmar .
Hráči zápasu: J. Vaníček , L. Kraják , O. Kraják .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - JANEČEK Štěpán, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Tomáš Jezdinský
Tip experta: výhra hostů

Věřím v naší výhru.