4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominance domácích


Branky


6

V dalším utkání krajského přeboru se na hřišti v Lanškrouně střetli domácí tým a hosté z Moravské Třebové. Zápas byl napínavý, ale nakonec si tři body zaslouženě odnesl tým Lanškrounu, který zvítězil 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ptáček poprvé!

V první půli se domácí tým ujal vedení v 36. minutě, kdy se trefil František Ptáček. Do konce poločasu přišlo pár šancí na obou stranách ale brankáři obou týmů vychytali všechny šance střelců a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Ptáček podruhé i potřetí!

V druhé půli hosté z Moravské Třebové snažili o vyrovnání, ale nedokázali se trefit do sítě a naopak inkasovali další branky. František Ptáček se trefil ještě dvakrát v 67. a 77. minutě a poslal svůj tým do vedení 3:0. Poté se trefil i David Smrkal v 79. minutě a uzavřel tak skóre zápasu na 4:0.

Domácí brankář Ondřej Slaný si připsal čisté konto, jelikož hosté nedokázali najít cestu k brance Lanškrounu. Tým z Moravské Třebové tak odjížděl z Lanškrounu bez bodu, zatímco domácí tým si připsal tři body za vítězství.

Lanškroun potvrdil svoji dobrou formu a získal další vítězství, které mu pomohlo posunout se na vyšší příčky v tabulce. Moravská Třebová naopak potřebuje zlepšit svoji formu, aby mohla bojovat o lepší umístění v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu



SKP Slovan Moravská Třebová
Libor Lebiš: Myslím si že to bylo docela vyrovnané utkání, jen s tím rozdílem, že soupeř se dokázal dostat hned do několika šancí, na rozdíl od nás.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - M. Krejčí [-] , F. Ptáček [-] , M. Pecháček [-] (73. D. Smrkal [-] ) , Š. Kolomý [-] (82. L. Zelinka [-] ) , L. Krejsar [-] , J. Sita [-] (79. O. Doležal [-] ) , V. Jílek [-] , O. Veselý [-] , D. Skalický [-] (39. J. Martinec [-] ) , D. Jung [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - F. Ambrozek [-] (75. H. Herasymenko [-] ) , J. Lexmaul [-] , V. Novotný [-] , M. Štaffa [-] , R. Polák [-] (70. R. Krystl [-] ) , L. Lebiš [-] , M. Smékal [-] , P. Bubela [-] , M. Holub [-] , M. Olejník [-]

ŽK: 57. V. Jílek - 37. M. Štaffa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - VANĚK Tomáš, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase získáme první tři body na jaře