Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:15

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů v Ohrazenicích!


Branky


6

V utkání Lázně Bohdaneč proti Pardubičkám v Tlapnet krajském přeboru padlo celkem sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepivoda jediný v prvním poločase

Utkání se odehrávalo na umělém trávníku v Ohrazenicích. Domácí tým začal aktivněji a už v 9. minutě se prosadil díky gólu Lukáše Nepivody. V prvním poločase se už žádný z týmů do sítě nedostal. A tak oba týmy šly do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

gólová smršť

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 48. minutě se podařilo Petr Münzbergerovi srovnat na 1:1. Nicméně domácí tým se nevzdal a brzy znovu ovládl hru. Ve 58. minutě se prosadil Filip Panchártek a následně v 66. minutě i Richard Klouda, kteří zvýšili skóre na 3:1 pro Lázně Bohdaneč.

Hosté se snažili o obrat, ale ve 80. minutě se opět prosadil Filip Panchártek a poslal tým do vedení 4:1. V 85. minutě sice hosté snížili na 4:2 díky gólu Radima Froše, ale to už bylo všechno, co dokázali. V poslední minutě utkání ještě Lázně Bohdaneč proměnily penaltu, kterou náležitě využil Václav Kejmar a uzavřel skóre na konečných 5:2 pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Jezdinský: dnešní zapas se odehrál v Ohrazenicích na umělce a zapas to byl hodně vyrovnaný v 9 minutě jsme šli do vedení ze standartky kam si naskočil Nepivoda Pardubičky měli jednu šanci když šel sám na mě hráč číslo 8 kterého jsem vychytal to bylo z prvního poločasu všechno. Druhy poločas začal lépe pro hosty když ve 48 min zahrávali standartku když si nejvýš naskočil hráč číslo 9 a bylo srovnáno. Zbytek zápasu jsme si již pohlídali.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - T. Klátil [-] , V. Sadílek [-] (14. V. Kakrda [-] ) , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] , L. Flekr [-] , R. Klouda [-] , L. Nepivoda [-] , D. Semínko [-] (68. T. Virt [-] ) , F. Panchártek [-] , M. Hundák [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Bažant [-] , J. Robovský [-] (64. M. Sokol [-] ) , F. Krejčí [-] (83. A. Troják [-] ) , R. Froš [-] , O. Podsztavek [-] , M. Bobek [-] (81. B. Hlavinka [-] ) , M. Svoboda [-] (21. M. Havelka [-] ) , D. Norek [-] (75. D. Menšl [-] ) , P. Münzberger [-] , M. Mec [-]

ŽK: 42. J. Robovský , 71. M. Havelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Linhart Lukáš - ČECH Karel, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase vidím těsné vítězství domácího týmu