1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hubená výhra Přelouče!


Branky


5

V zápase Tlapnet krajského přeboru mezi Přeloučí a Holicí se střetly dva týmy z Pardubického kraje. Utkání se konalo dne 1.4.2023 v rámci 20. kola soutěže. Přelouč dokázala zvítězit s těsným skóre 1:0, a to díky gólu Libora Voženílka v 39. minutě zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už v prvním poločase..

Oba týmy přistoupily k utkání s plnou koncentrací a snažily se předvést kvalitní výkon. Utkání bylo vyrovnané až do 39. minuty, kdy se podařilo domácímu týmu skórovat. Libor Voženílek se trefil a dal tak vedení svému týmu. Hosté se snažili odpovědět co nejdříve, ale domácí brankář Jakub Šutovec odolával všem útokům.

Už bez gólu

V druhé půli se Holice snažila o vyrovnání, ale domácí tým dokázal ubránit své vedení a udržet výsledek 1:0 až do konce zápasu. Brankář hostů Daniel Javorski se snažil udržet svůj tým ve hře, ale bohužel se mu to nepodařilo.

Přelouč si tak připsala důležité vítězství a posunula se na vyšší příčky v tabulce krajského přeboru. Holicím se nepodařilo získat body, ale přesto se jednalo o kvalitní výkon. Oba týmy mohou být spokojené s kvalitou hry, kterou předvedly.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
David Čada: Tak do zapasu jsme vstoupily celkem aktivně a očividně to Holice trošku zaskočilo. Měli jsme nějaké nedotažené příležitosti, hlavně velmi dobře hrající Klas. Pak jsme dali branku a poločas byl 1:0. Do druhé půle se Holice přeskupili a začli nás přehrávat hlavně zásluhou hráčů Rosůlka s Balogem. Měli nějaké střely ze střední vzdálenosti ale do úplně vyložené šance se myslím nedostali. Obranu precizně řídil veterán Kačírek a ke konci se nám otevírala okénka na brejky které jsme ale bohužel nedotáhli do konce.




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - V. Vančura [-] (66. T. Lipavský [-] ) , L. Voženílek [-] , M. Kačírek [-] , D. Oliva [-] , L. Chaloupský [-] , M. Pištora [-] , T. Husák [-] , D. Čada [-] , J. Klas [-] (82. D. Dlask [-] ) , V. Voženílek [-] (90. M. Hladík [-] )

SK Holice
D. Javorski [-] - Š. Černý [-] (87. J. Tlučhoř [-] ) , R. Řezníček [-] , J. Rosůlek [-] , V. Polívka [-] (46. L. Prokop [-] ) , M. Tulach [-] , J. Jedlička [-] , D. Balog [-] , M. Roček [-] , T. Sochůrek [-] (46. F. Křtěn [-] ) , J. Václavek [-]

ŽK: 38. J. Klas , 68. L. Chaloupský .
Hráči zápasu: L. Voženílek , J. Šutovec - D. Javorski .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Poláček Libor - PEŠEK Martin, FILIPI Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra hostů

Holice potvrdí roli favorita a domácí Přelouč porazí