J. Štoudek 49. (vl.)
M. Borek 52.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2023 17:00

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Českou Třebovou!


Branky


49. J. Štoudek (vl.) , 52. M. Borek - 75. L. Severa
1

Zápas mezi Českou Třebovou a Litomyšlí byla dohrávka 17. kola Tlapnet krajského přeboru, který se odehrál dne 12.4.2023 od 17:00. Bylo to velmi napínavé derby, které nabídlo hodně bojovného fotbalu a spoustu nebezpečných situací před oběma brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin bez branek

V prvním poločase se oba týmy snažily hrát aktivní fotbal a vytvářet si šance, ale žádné z nich se nepodařilo využít. Litomyšl se snažila ohrozit domácí z dlouhých autů a rohů, zatímco domácí se snažili hrát kombinační fotbal. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Borek hrdinou

Do vedení se dostali domácí tým České Třebové v 49. minutě, když Jan Štoudek z Litomyšle nešťastně srazil míč do vlastní branky.

O tři minuty později se podařilo České Třebové zvýšit náskok, když Matěj Borek využil nahrávky svého spoluhráče a skóroval. Litomyšl se však nevzdala a dál bojovala o srovnání. V 75. minutě se jim to podařilo díky gólu Ladislava Severi.

Do konce zápasu se oba týmy snažily hrát aktivní ofenzivní fotbal a hledaly cestu k vítězství. Nakonec však domácí tým České Třebové udržel své vedení a získal cenné tři body. Celkově byl to velmi vyrovnaný zápas, ve kterém mohli bodovat oba týmy.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Matěj Jeřábek: Dnešní derby bylo hodně bojovné, kdy soupeř hrozil především z dlouhých autů a z rohů, které měli dobře nacvičené. Nám se povedl vstup do 2. poločasu, kdy si soupeře dal nešťastný vlastní gól a z první střely na branku jsme dali krásny gól. Poté jsme si už zápas pohlídali, i když jsme inkasovali z rohového kopu a trošku si cestu za 3 body zkomplikovali.

TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Bojovné utkání, šanci na obou stranách moc nebylo, Česká byla šikovnější v zakončení, neestetičnosti hry podle mého názoru nepomohl kluzký terén, ale to je diskutabilní. Rozhodly chyby hostů.



Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - J. Vašata [-] , Š. Klímek [-] (61. J. Pavlásek [-] ) , M. Borek [-] (73. M. Polášek [-] ) , V. Langer [-] , F. Grepl [-] , P. Müller [-] , M. Krása [-] (61. V. Novotný [-] ) , J. Deml [-] , M. Deml [-] , Z. Vaňous [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (60. P. Kundera [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] (60. P. Malý [-] ) , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-] (17. L. Severa [-] )

ŽK: 19. Š. Klímek , 63. P. Müller - 56. L. Tomšů , 84. M. Sršeň .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JUREČEK Michal - VANĚK Tomáš, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů