Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Holice


Branky


1

Ve dohrávce 17. kola tlapnet krajského přeboru se střetli týmy Holice a Lázně Bohdaneč. Výsledkem tohoto zápasu bylo vítězství Holic se skóre 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým Holice začal zápas velmi silně a už v 10. minutě se dostal do vedení. Jindřich Václavek se trefil a otevřel skóre zápasu. O pouhé 2 minuty později navýšil vedení Holice Jan Rosůlek, který se také prosadil a zvýšil náskok domácího týmu na 2:0.

Holice pokračovaly ve své aktivitě a v 40. minutě se opět prosadil Jan Rosůlek, tentokrát svým druhým gólem v zápase. Domácí tým tak odcházel do poločasové přestávky se třígólovým náskokem 3:0.

Ve druhém poločase se však hostující tým Lázně Bohdaneč nevzdal a začal stahovat ztrátu. V 50. minutě se prosadil Tomáš Klátil a snížil na 3:1. Lázně Bohdaneč se nenechaly zaskočit a v 65. minutě opět skóroval Tomáš Klátil, tentokrát snižující na 3:2 a dávající svému týmu naději na vyrovnání.

Avšak Holice nedovolily hostům víc se přiblížit a v závěrečných minutách zápasu definitivně rozhodly. V 84. minutě se podruhé v zápase prosadil Jindřich Václavek, který uzavřel skóre na 4:2 ve prospěch Holic.

Celkově to byl vyrovnaný zápas, ve kterém Holice dokázaly využít svou úvodní efektivitu a vypracovaný náskok, který hostující tým nedokázal do konce zápasu smazat. Jindřich Václavek a Jan Rosůlek se stali klíčovými hráči zápasu, když se podíleli na všech gólech Holic. Tomáš Klátil z Lázní Bohdaneč se dvěma góly pokusil o vyrovnání, ale to nakonec nedokázal zabránit vítězství Holice.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Jezdinský: Bohužel nám utekl začátek kdy domácí během první čtvrthodinky dali dva góly a do poločasu ještě zvýšili na 3:0, my sice pak snížili na jednu branku ale vyrovnat se nám nepovedlo.



Sestavy


SK Holice
O. Sedlák [-] - J. Jedlička [-] , D. Lát [-] , T. Sochůrek [-] (80. J. Tlučhoř [-] ) , R. Řezníček [-] (76. A. Kovařík [-] ) , F. Křtěn [-] (88. D. Matys [-] ) , J. Václavek [-] , M. Tulach [-] , T. Pitter [-] , L. Prokop [-] , J. Rosůlek [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - R. Klouda [-] , M. Hundák [-] (69. D. Semínko [-] ) , V. Koutský [-] (83. O. Norek [-] ) , P. Kárský [-] , F. Janeček [-] , T. Virt [-] , V. Kakrda [-] , T. Klátil [-] , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-]

ŽK: 40. T. Jezdinský , 59. V. Koutský , 87. O. Norek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rázek Stanislav - SVĚDIROH Miroslav, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích