Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dala Slávie finální razítko na postup?


Branky


5

Sedmnácté kolo přineslo šlágr kola mezi Slavii a Malšovou Lhotou. Na podzim Malšovka dokázala Slávii doma obrat o body. Odvetu na jaře však lídr tabulky s přehledem zvládl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Linhart

Domácí od úvodních minut drželi míč a byli aktivnějším týmem, hosté vsadili na obranný blok. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 22. minutě, kdy se pěknou střelou zpoza vápna prosadil Linhart. 

 

Hosté se snažili hrozit z rychlých brejků, ale ty většinou končily ofsajdem a nebo dobře vyběhl slávistický gólman Novák.  Do poločasu na 2:0 zvýšil další pěknou střelou slávistický kanonýr Derner. 

V druhé půli Slavia nadále dominovala

Průběh druhé půle odpovídal té první. Slavia dala razítko na své vítězství v 75. minutě, kdy Brázda využil chybné rozehrávky hostujícího gólmana Vaněčka. Na konečných 4:0 upravil po krásné přihrávce Lána Pulkrábek, který s přehledem zakončil svůj samostatný průnik. Slavie tak rozdílem třídy porazila druhý tým a upevnila si první místo v tabulce! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, trenér: Bohužel jsme nyní ve fázi, kdy máme problém dát dohromady 11 zdravých hráčů a to se podepisuje na našich výsledcích. Slavie byla po celé utkání lepším týmem, my jsme jí navíc 2-3 branky doslova darovali, proto je konečný výsledek jaký je. V příštím zápase ale už pevně věřím, že zabereme a znovu začneme pravidelně sbírat body.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Od úvodu se potvrdilo naše očekávání, že soupeř bude hrát z bloku a snažit se nás překonat rychlými protiútoky. Naše hra byla od začátku dominantní, ale nešla nám finální přihrávka. Do poločasu jsme se tedy prosadili pouze 2x a to stejné v druhé části. Jsme rádi, že jsme Malšovce vrátili podzimní ztrátu a současně pochvala za to, že jsme na jaře ještě neinkasovali.



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - J. Kohoutek [-] , J. Havlena [-] , P. Čapek [-] , J. Jezdinský [-] - P. Blažek [-] , J. Sláma [-] , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] , J. Koblížek [-] (84. V. Pásler [-] ) - J. Blažek [-] (71. A. Kocman [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - M. Kott [-] (67. D. Veselý [-] ) , M. Poláček [-] , M. Klicnar [-] , D. Václavíček [-] (67. J. Lán [-] ) , Š. Derner [-] (67. T. Kašpar [-] ) , J. Špaček [-] , J. Franc [-] , J. Linhart [-] (32. A. Kováčik [-] ) , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-] (67. M. Brázda [-] )

ŽK: 89. J. Havelka - 73. D. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Průcha Petr - VLACHYNSKÝ Kamil, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jaroslav Klofanda
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru jasného lídra soutěže.