0:3
(0:1)
38. O. Bastos (vl.)
60. M. Németh
87. M. Panenka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk třetí výhru v řadě nepřidal


Branky


38. O. Bastos (vl.) , 60. M. Németh , 87. M. Panenka
5

Vamberk na jaře již získal 5 bodů, když po penaltách dokázal porazit Černilov a v minulém kole získal tři body v dery s Javornicí. V tomto kole přivítali Velichovky, které odehrály skvělý podzim a v dobrých výkonech chtějí pokračovat i na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly vidět šance na obou stranách

Velichovky měly dobrý vstup do zápasu a diktovaly tempo hry. Několik slibných útočných akci ale končilo nepřesnostmi. Domácí se v úvodu dostali ke dvěma střelám ze střední vzdálenosti, které protáhly hostujícho gólmana Mertlíka. Více v permanenci i nadále však musel být vamberecký brankář Klofanda, kterému musela s útočnými výpady Velichovek pomoci obrana.

 

Když už se hostující hráči nemohli prosadit sami, pomohli jim domácí, když ve 38. minutě šel centr na zadní tyč, který vracel Panenka hlavou na penaltu, kde ho vamberecký záložník Bastos Oliveira nechtěně poslal do vlastní branky. Vamberk mohl brzy odpovědět, když se domácí kapitán Šrom dostal za obranu Velichovek, ale v samostatném úniku ho vychytal pozorný Mertlík

Velichovky v druhé půli dvěma góly potvrdily tři body

Ve druhé půli se obraz hry se příliš nezměnil. Velichovky nadále byly častěji na míči, ale bez zajímavé šance. Podobně na tom byli domácí.  Po hodině hry se  po rohovém kopu sraženou střelou blýskl Németh a přidal druhý gól.

Hosté kontrolovali hru a zkušeně dohráli zápas do konce, navíc  po dobré práci Karla se v 87. minutě prosadil Panenka a upravil na konečných 3:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Po odloženém utkání v Předměřicích jsme zajížděli na hřiště Vamberka, kterému se na jaře velmi daří. Úvod zápasu nám vyšel na výbornou, a kdybychom vedli v 10. Minutě 3:0, tak by se nikdo nedivil. Poté jsme se začali utápět v nepřesnostech a vysvobodil nás nakonec až vlastní gól domácích. Druhý poločas jsme měli hru pod kontrolou, ale zápas jsme definitivně rozhodli až v závěru. Těší nula na kontě inkasovaných branek. Obrovská pochvala našim fanouškům, kteří nám dnes vytvořili domácí prostředí!



Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] (60. M. Cit [-] ) - M. Češka [-] , D. Halamka [-] , R. Štěpánek [-] , M. Šrom [-] (46. P. Šimeček [-] ) , J. Müller [-] , O. Mráz [-] , J. Kotýza [-] (46. J. Soběslav [-] ) , D. Hamerský [-] , M. Žák [-] (46. M. Malý [-] ) , O. Bastos [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - J. Filip [-] , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-] , L. Emlar [-] (69. T. Vít [-] ) , M. Németh [-] , P. Dyrc [-] (64. M. Karel [-] ) , M. Panenka [-] , T. Hanusík [-] (69. O. Runkas [-] ) , M. Čenovský [-] (77. J. Emlar [-] ) , A. Rieger [-]

ŽK: 87. O. Mráz - 89. J. Emlar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jaroslav Klofanda
Tip experta: remíza

Vamberk zatím dvě kola neprohrál a bude chtít doma Velichovkám vrátit porážku z podzimu. Čekám bojovný a pohledný fotbal kterému bude slušet remíza