5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovka doma nasázela Opočnu "bůra".


Branky


11

Souboj dvou týmu z první poloviny tabulky. Oba se na jaře budou muset obejít bez svých opor. V Malšově Lhotě skončil druhý nejlepší střelec soutěže Vít Vejr a z Opočna do Kostelce přestoupil střední záložník Adam Smola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovka šla do vedení hned v úvodu

Hosté byli od úvodu více na míči, ale optickou převahu nedokázali efektivně využít. Byli to právě domácí, kteří otevřeli skóre již v sedmé minutě, když Malého z rychlého protiútoku překonal Jan Musil. Na další branky si v první půli museli diváci počkat, až na samotný závěr,  kdy na 2:0 ve 44. minutě zvyšoval Josef Blažek a v nastavení přidal ještě třetí branku Jakub Koblížek. 

 

Do šaten tak mnohem spokojenější odcházeli domácí. 

Opočno se na obrat nezmohlo

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hosté své šance využít nedokázali a tak přesně stříleli opět pouze domácí. V 67. minutě ukázal svůj přehled kapitán Malšovky Jan Koblížek, který šikovným obstřelením zdi zaskočil gólmana Malého a zvýšil stav utkání na 4:0.

 

Na konečných 5:0 upravil v nastavení z penalty stoper Petr Čapek,  který se trefil po třech letech a k dobrému výkonu přidal i branku. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, trenér: Jsem moc rád, že se nám start do soutěže vydařil. Kluci podali výborný výkon, soupeř měl opticky možná více míč v držení, ale nedostal se za celý zápas k ničemu nebezpečnému. Naopak my jsme trestali z rychlých brejků. Také jsem rád, že se o branky podělilo hned 5 hráčů, zejména bych chtěl vyzvednout branku Petra Čapka, který se dočkal branky snad po 3 letech!




Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - J. Kohoutek [-] , P. Čapek [-] , J. Havlena [-] (84. V. Pásler [-] ) , P. Bednář [-] - J. Blažek [-] (74. A. Kocman [-] ) , P. Blažek [-] , J. Koblížek [-] (84. Š. Bezvoda [-] ) , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] (74. J. Sláma [-] ) - J. Musil [-] (84. F. Kotlant [-] )

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - K. Krištof [-] , L. Růžička [-] (46. M. Pago [-] ) , P. Hrudík [-] , M. Vondřejc [-] , S. Jech [-] , T. Přibyl [-] (84. T. Vlach [-] ) , M. Labik [-] , O. Polák [-] , L. Čtvrtečka [-] , Š. Brožek [-] (77. D. Hrudík [-] )

ŽK: 64. S. Jech , 65. P. Hrudík , 68. O. Polák .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: KIEC Martin - ŠNAJDR Michal, LUŇÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: výhra domácích

Lhota suveréně projela podzimem, až na pár zaváhání a myslím si, že jaro nastartuje vítězně.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích