V. Schober 21.
P. Fridrich 84. (p.)
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:15

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš na penalty zdolala Miletín


Branky


21. V. Schober , 84. P. Fridrich (p.) - 40. J. Hátle , 80. M. Bělina
8

Odložené 16. kolo začalo na třebešské půdě, kde domácí změřili síly s Miletínem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schober krásnou hlavičkou otevřel skóre

Do závěrečného zápasu oběma týmům téměř o nic nešlo. Třebešské kvality se potvrdily na domácím hřišti, když se domácí snažili kombinovat a dostali se i do slibných šancí, které ale nevyužili, až na jednu. Ve 21. minutě totiž přišel skvělý centr do vápna, který přímo našel hlavu Václava Schobera, a ten vyslal Třebeš do vedení. Domácí byli hodně na míči, což vedlo i k tomu, že hosté měli pouze jedu střelu na bránu za celý poločas. I tato jedna střela jim však postačilo ke vstřelení branky. Zařídil to ve 40. minutě Jan Hátle, který se s míčem dopracoval až do velkého vápna, kde prostřelil brankáře Hofmana. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Nedáš, dostaneš

V druhé půli Třebeš zabrala a vytvořila si mnoho gólových příležitostí. Dokonce se naskytla i penalta, kterou ale lapil hostující brankář Richter. Špatné koncovky domácích vedly k trestu, protože udeřil soupeř. V 80. minutě přišel rohový kop hostů, který hlavou do sítě uklidil Martin Bělina. Radost hostů ale nevydržela dlouho. O pár minut později utekl na brankáře František Ježek, při svém útoku byl ale ve velkém vápně faulován a sudí tak nařídil penaltu pro domácí. K penaltě se postavil Pavel Fridrich. Brankář Richter sice odhadl stranu, střelu po zemi ale zachytit nestihl. Základní hrací doba tak nerozhodla o vítězi, a tak si slovo musely vzít penalty.

 

Třebeš urvala dva body

V penaltách byli o jeden kop úspěšnější domácí, a tak si vítězstvím 5:4 došli pro dva body.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Michal, trenér: "Dnes se hrálo téměř na jednu bránu. My jsme se ale předháněli v zahazování šancí a proto jsme nezvítězili. To hosté by nás mohli z produktivity vyučovat. No a teď konečně pár týdnu klidu."

SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "V posledním utkání sezony měli domácí převahu ale bez efektu. Naši hráči vytěžili z minima maximum. Zaslouží uznání za to že bojovali do závěrečného hvizdu a a byli odměněni fantastickým pátým místem v konečné tabulce. Ještě jednou díky všem."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - M. Farkaš [-] (83. L. Michal [-] ) , M. Krykorka [-] (60. F. Ježek [-] ) , V. Schober [-] (60. J. Kurečka [-] ) , J. Pospíchal [-] (74. J. Franta [-] ) , P. Fridrich [-] , V. Špitalský [-] , L. Rederer [-] , T. Hendrich [-] (60. T. Zaal [-] ) , T. Havrda [-] , T. Téra [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - Š. Kulina [-] , J. Hátle [-] , J. Hanzlík [-] , J. Machačka [-] (58. D. Sás [-] ) , M. Bartoníček [-] (86. J. Tomášek [-] ) , Z. Minich [-] , M. Kučera [-] (46. L. Kňourek [-] ) , M. Bělina [-] , T. Lámr [-] , F. Vondrouš [-] (46. M. Krátký [-] )

ŽK: 90. T. Téra - 88. M. Richter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - KUDLÁČEK Milan, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Petr Růžička
Tip experta: výhra hostů

Miletín si zabojuje, ale i tak odveze tři body.

Tip: výhra hostů