0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice stále bojuje o přímý postup do krajského přeboru


Branky


5

Stěžery v předposledním kolem změřily síly na domácím trávníku s lídrem tabulky z Bělohradu. Hosté přijeli v oslabení, a to bez trenéra Blažeje a kapitána Hakena. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Barták otevřel skóre

Úvod utkání vyzněl lépe pro domácí, již ve 3.minutě přišla obrovská šance domácích, míč však do brány nedoputoval. V 8.minutě se do první gólovky dostal domácí Halberštát, jeho hlavička ale skončila nad. První střela hostů mířila na branku ve 13.minutě, když po faulu na Milera poslal míč z přímého kopu přes zeď Míka, brankář Babák ale dokázal pokus vyrazit. O čtyři minuty později po další standardce zatřásl břevnem parádní střelou Šťastný. V 18.minutě zahrával zprava rohový kop Barták, domácí obrana k němu míč vrátila, a ten křížnou střelou přes celou branku rozvlnil síť za Babákem. Hosté se tak ujali vedení. Ve 26.minutě znovu zahrozil Halberštát, Puš si ale s jeho hlavičkou poradil. Po půlhodině se dostal ve slibné pozici znovu k zakončení Honza Šťastný, jeho střele ale scházela přesnost. Uběhlo dalších pět minut a aktivní Halberštát se znovu ukázal, když se před vápnem uvolnil a vyzkoušel Pušovu pozornost. Ve 39.minutě se dvakrát po sobě dostal do zakončení Kypr, s jeho nepříliš podařenými pokusy si ale Babák poradil. Poslední slovo před přestávkou měli opět hosté, když Miler před vápnem sklepl Míkovi, ten ale namířil znovu nad branku. První půlka tak přinesla jednou gólovou radost, a to pro hosty.

 

Babák podržel tým

Vstup do druhého dějství vyšel Železnici náramně. Ve 49.minutě si navedl míč do středu Jan Míka a ze 20 metrů zamířil přesně k pravé tyči. Domácí mohli snížit po závaru v 58.minutě, zaskakující kapitán Starý ale dokázal míč odvrátit na roh. V 59.minutě přišel dárek od domácího stopera, který ukázkově namazal na chleba Bartákovi, ten se sám ocitl před Babákem a ve své situaci nezaváhal. Stěžery ovšem nesložily zbraně a pokračovaly v sympatickém výkonu. V 70.minutě spálil další dobrou šanci Paulů, který mířil hlavou vedle. O tři minuty později utekl Kypr, jeho střelu Babák vyrazil k Bartákovi, který měl ale těžkou pozici a míč poslal nad branku. V 82.minutě pořádně protáhl Babáka střelou ze 20 metrů Michal Miler. Tečku za utkáním mohl udělat po uvolnění Klouza, Babák se ale zaskočit nenechal. Železnice si tak uhájila tři body a v příštím kole svede poslední souboj o postup do krajského přeboru.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
M. Tuček, sekretář: "Výsledek zápasu vyznívá jednoznačně pro soupeře. Na hřišti to tak ale nebylo. Rozhodla produktivita. My jsme byli sterilní. Přejeme Železnici úspěch v posledním kole a trenérovi Blažejovi vše nejlepší v nové etapě jeho života."

TJ Sokol Železnice
Pavel Kozák, sekretář: "Do útulného areálu vedle minipivovaru Beránek jsme jeli s velkým respektem, protože jsme znovu nebyli kompletní a navíc jsme si dobře pamatovali, jak nás Stěžery na podzim doma potrápily. Průběh zápasu byl hodně vyrovnaný a kdyby domácí proměnili svoje příležitosti, nemuseli jsme už za týden v Bělohradě taky o nic hrát. Naštěstí jsme důležité utkání zvládli a do Bažantnice tak pojedeme bojovat o možnost, na kterou jsme před začátkem sezóny vůbec nepomysleli."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - J. Gabriel [-] (72. J. Vácha [-] ) , P. Halberštát [-] , R. Štěpánek [-] , D. Havlíček [-] , T. Paulů [-] (72. P. Patoraj [-] ) , J. Tuček [-] (83. Š. Sehnoutek [-] ) , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , J. Formánek [-] , L. Brom [-]

TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - F. Burgert [-] (75. J. Matoušek [-] ) , Š. Kracík [-] , A. Starý [-] , T. Odvárko [-] - J. Míka [-] , J. Šťastný [-] (80. O. Drahoňovský [-] ) , R. Klouza [-] , D. Barták [-] (75. P. Saal [-] ) - J. Kypr [-] (84. M. Daniš [-] ) , M. Miler [-]

ŽK: 15. T. Paulů , 65. T. Tušic .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klečka Ivan - PILNÝ Marek, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra hostů

Poslední dobou dokáží vyhrávat těžké zápasy a i pouze o jeden gól.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů