3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice obhájila roli favorita proti hradecké Třebši


Branky


5

Hradecká Třebeš, které se poslední zápasy velmi daří, i díky posilám z A týmu o víkendu poměřila síly s domácím favoritem z České Skalice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pácalt otevřel skóre

Utkání málem začalo šokem pro domácí diváky. Ve druhé minutě neodhadl centr brankář Honza Šťastný a nebezpečí musel odvracet Václav Novotný. Soupeř byl mezitím rychlejší, pohyblivější, přesnější v kombinaci, přesto si vyloženou šanci nevytvořil. Centry likvidoval s přehledem Šťastný. Domácí si vytvořili tři šance, ale trefili pouze tyč nebo branku minuli. Ale pak přišla 39. minuta, standartní situaci z levé strany velkého vápna rozehrál Martin Diviš před vápno na Tomáše Pácalta a jeho tvrdou a přesnou střelu zastavila až síť. Domácí se tak ujali vedení, se kterým odešly celky i do šaten. 

 

 

Chráska jako střídající žolík

Druhá půle a její začátek byly podobné té první. V 54.minutě vystřídal Sedláčka na hrotu Chráska, který po třech minutách na hřišti přelstil na půlící čáře stopera hostů a po sólu neomylně zakončil. Domácí tak odskočili Třebši již o dvě branky. Ondra Chráska jako střídající dar z nebe byl střelcem i další branky, když v 72. minutě obstřelil hostujícího brankáře a krásným "angličanem" upravil na konečných 3:0. Tímto krásným individuálním výkonem si tak Česká Skalice doma došla pro další tři body. Navíc brankář Honza Šťastný vychytal devátou nulu v jarní části soutěže a drží si tak přední pozici mezi brankáři v soutěži. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Po nezdařeném minulém týdnu jsme dnes naplno bodovali a přiblížili se tak postupu do KP. Rozhodne ale až poslední zápas příští týden na hřišti Lokomotivy HK..."

TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Michal, trenér: "Dnes poctivě odmakané utkání, ale body od jednoho z favoritů soutěže přesto nevezeme. O to důležitější pro nás bude poslední zápas soutěže. Do něho musíme jít s čistou hlavou."



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Tipelt [-] (76. K. Čáp [-] ) , V. Novotný [-] (87. L. Provazník [-] ) , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] (87. J. Hánl [-] ) , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , J. Chmelík [-] , P. Rompotl [-] , P. Sedláček [-] (54. O. Chráska [-] ) , V. Výborný [-] (76. O. Resler [-] )

TJ Sokol Třebeš B
V. Kollátor [-] - M. Bartoš [-] (57. D. Hofman [-] ) , J. Neugebauer [-] (68. J. Kurečka [-] ) , J. Jursík [-] , F. Holík [-] (75. T. Zaal [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Kudrna [-] (68. L. Věchet [-] ) , V. Špitalský [-] , L. Rederer [-] , T. Havrda [-] , T. Téra [-] (75. L. Michal [-] )

ŽK: 84. R. Pípek - 70. D. Hofman .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - DOROTÍK Petr, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra domácích

Skalice bude velmi chtít dle mého využít těžkého utkání Bělohradu v Náchodě a zabojovat o první místo.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza