Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín poráží doma Nové Město nad Metují


5

Miletín po úspěšných zápasech doma přivítal Nové Město nad Metují, které se jen o vlas vyhýbá sestupu do nižší soutěže. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bartoníček uklidnil domácí fanoušky

Zápas započal aktivitou obou celků. Od prvních minut se běhalo od brány k bráně. Poprvé míč proklouzl za brankovou čáru v 15. minutě, kdy se dorážky po rohovém kopu zhostil Martin Bartoníček. Tentýž střelec se prosadil i ke konci poločasu ve 42. minutě, když využil obrovské hrubky v rozehrávce hostující obrany a utekl sám na brankáře, kterého pomocí blafáku přemohl. Po využití gólových šancí se mohli domácí radovat z dvoubrankového vedení. 

 

Pomalá střela doputovala až do sítě

Druhé dějství začalo snížením skóre na kontaktní gól. Postaral se o to v 56. minutě Adam Lelek, kterému přenechal míč jeho spoluhráč a on již pouze vyslal přímou střelu po zemi na Richterovu branku. Nečekaně pomalá střela překvapila i samotného brankáře Richtera a doplula na své místo. Finální tečku za zápasem udělal v 68. minutě Martin Bělina. Domácí zahrávali rohový kop, který do výšky vyrazil hostující brankář Hůlek, míč se ale dostal na kopačky Běliny, který ho pohotově dorazil za brankovou čáru. Miletín si tak připsal velmi důležité tři body.  

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Poslední zápas sezony na domácím trávníku mnoho fotbalové krásy nenabídl. S výsledkem jsme ale spokojeni a jako nováček soutěže můžeme být pozitivní při celkovém hodnocení."

MFK Nové Město nad Metují
Ivo Janeček, trenér: "Nevyužité brankové příležitosti z úvodu zápasu, byly rozhodujícím faktorem vývoje utkání. Poté převzali iniciativu domácí a ukázali nám efektivitu v zakončení. Zlepšený výkon a nasazení ve druhém poločase nepřinesl zvrat v utkání."



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - M. Bartoníček [-] , M. Sláma [-] (59. J. Machačka [-] ) , J. Hanzlík [-] , O. Machačka [-] (34. M. Kučera [-] ) , Z. Minich [-] , D. Sás [-] , M. Bělina [-] , P. Jukl [-] , T. Lámr [-] , F. Vondrouš [-] (79. J. Tomášek [-] )

MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - D. Humpula [-] (71. D. Franc [-] ) , D. Hůlek [-] , Š. Šafránek [-] (80. F. Ťokan [-] ) , P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] , M. Novotný [-] , V. Jelen [-] , J. Hable [-] , I. Lelek [-] , Z. Lanta [-]

ŽK: 29. O. Machačka , 61. Z. Minich - D. Franc , 66. A. Lelek , 84. D. Hůlek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - ŠOB Aleš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra domácích

Miletín díky specifickému hřišti považuji za tým, kde se hraje asi úplně nejhůře a proto si pohlídají 3 body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích