3:1
(2:0)
56. P. Rompotl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hůlek oloupil Skalici o body


Branky


5. D. Zítko , 27. D. Hůlek , 48. D. Hůlek - 56. P. Rompotl (p.)
5

Česká Skalice přijela do Nového Města nad Metují. Souboj lídra tabulky s týmem, který bojuje o udržení je vždycky zajímavý a mnohdy překvapivý. Toto utkání nebylo výjimkou. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní úvod domácích

Domácí vstoupili do utkání lépe, v 5.minutě se Zítkovi nepovedl centr zprava a překvapil Honzu Šťastného. Domácí vedli velmi rychle 1:0. Na hráče hostů padla deka, nedařilo se prakticky nic. Chyběl pohyb bez míče, důraz v soubojích, rychlost i přesnost přihrávek či střelba ze střední vzdálenosti. Domácí hosty přehrávali a podávali svědomitý výkon. To také potvrdili ve 27.minutě, kdy se důrazem ve vápně prosadil Dušan Hůlek a zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu odcházela mužstva do kabin.

 

Hůlek ví, jak na Skalici

Druhý poločas začal pro domácí ještě hůře než první. Chybná rozehrávka hned ve 48.minutě vyústila v bleskový výpad do otevřené obrany dva na jednoho, následovala ukázková přihrávka a chladnokrevné zakončení opět v podání Dušana Hůlka. Brankář Šťastný byl prakticky bez šance. Dušan Hůlek má na Skalici dobrou mušku. Na podzim se na hřišti Skalice prosadil hned třikrát, dnes dvakrát. Poté běžela 56.minuta a jeden z hostujících hráčů při snaze odcentrovat před branku trefil domácího obránce do ruky a kopala se penalta. Té se ujal Patrik Rompotl a se štěstím ji proměnil. Hosté tak snížili. Snaha se domácím fotbalistům upřít nedá, ale pouze centry do vápna a nepřesné střely k zisku bodů nevedou. Centry bezpečně odvracela dobře připravená domácí obrana, nebo je posbíral domácí brankář. Skalice tak musí zkousnout tvrdou porážku, díky které ztrácí první místo ve prospěch Bělohradu. Naopak domácí mohou slavit další tři body za cestou udržení se v soutěži. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček, sekretář: "V dnešním utkání jsme chtěli bodovat, což se nám po bojovném výkonu podařilo."

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Domácí nás předčili v důrazu a nasazení. A na rozdíl od nás dokázali své šance využít. My, pokud jsme dnes byli nebezpeční, tak jen sami sobě...."



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - D. Hůlek [-] (67. E. Berger [-] ) , D. Flígr [-] , Š. Šafránek [-] (63. P. Čerenkov [-] ) , P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] , M. Novotný [-] , V. Jelen [-] , Z. Lanta [-] , I. Lelek [-] , D. Zítko [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Tipelt [-] , V. Novotný [-] , K. Čáp [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (76. D. Pilc [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , P. Rompotl [-] , P. Sedláček [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 38. Z. Lanta , 52. M. Novotný , 94. A. Lelek - 39. T. Pácalt , 77. P. Sedláček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Miškář Karel - ČOŽÍK Marek, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra hostů

Skalice se bude chtít udržet na první příčce. Nové Město dostane aspoň 3 branky.

Tip: výhra hostů