Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice nezaváhala a nasázela pět branek


Branky


8

Roudnice hrála opět na domácím hřišti. Po vydařených posledních zápasech změřila síly s Nový Městem, které také bojuje o udržení se v soutěži. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vladeka otevřel skóre

Do utkání vstoupili domácí velice dobře. Hned v úvodní desetiminutovce se jim podařilo otevřít skóre, když se po přesné přihrávce prosadil do odkryté brány Vojtěch Vladeka. Po většinu poločasu mělo domácí mužstvo míč více pod kontrolou, z čehož pramenily brankové příležitosti. Během necelé půlhodiny opět Roudnice navýšila skóre, když se po totožné situaci jako u první branky (tentokrát však z druhé strany) prosadil nejmladší hráč základní jedenáctky Tomáš Hladík. Do šaten se tak odcházelo s úsměvem na tváři spíše u domácího celku. 

 

 

Samé premiéry

Druhé půli přihlíželo také velké divácké osazenstvo. Ovšem začátek druhé půli rozhodně nebyl podle přestav domácího trenéra, soupeř se dostal více do hry a začal si vytvářet brankové příležitosti, které až překvapivě dokázal jednoduše zahodit. Jednu šanci však dokázal ve dvaapadesáté minutě využít a snížit tak stav utkání na rozdíl jediné branky. Autorem se stal Matyáš Novotný. Neuběhlo však ani deset minut a Roudnice si opět vzala dvoubrankové vedení zase zpět, díky brance Josefa Tomeše z rohového kopu. Po této brance nastala doba premiér. V sedmdesáté minutě se po úniku a naservírování před prázdnou bránu od Marka Vítka, poprvé v mistrovském utkání prosadil Matěj Zima, který v tu dobu byl na hřišti pouhých deset minut. A následně si svojí premiérovou branku připsal i další z mladých hráčů Jaroslav Šalda, když na druhý pokus a po závaru před bránou soupeře propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí tak pohodlně zvítězili a připsali si další tři body ke své čtvrté pozici v tabulce.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "V tomto zápase jsme byli lepším týmem. Směrem dopředu byla vidět chuť a zdravá agresivita ze kterých se rodili šance i branky. Směrem dozadu jsme si opět neodpustili několik ležérností. Myslím, že domácí diváci odcházeli z tohoto utkání spokojeni."

MFK Nové Město nad Metují
Ivo Janeček, trenér: "Domácí od prvních minut utkání určovali tempo hry, byli důraznější v osobních soubojích a převyšovali nás v pohybu bez míče. Na začátku druhého poločasu jsme snížením měli ještě naději na lepší výsledek, nicméně domácí si to pohlídali a dovedli utkání do vítězného konce. Gratulace domácím a oceňuji výkon rozhodčích."



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - V. Vladeka [-] , Š. Veselý [-] (72. J. Šalda [-] ) , D. Dostál [-] (86. L. Koutník [-] ) , M. Cuberka [-] , V. Pospíšil [-] , J. Tomeš [-] (60. M. Vítek [-] ) , J. Černý [-] , T. Hladík [-] (60. M. Zima [-] ) , M. Novotný [-] , T. Sýkora [-]

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - M. Novotný [-] , D. Hůlek [-] (65. E. Berger [-] ) , Š. Šafránek [-] (46. J. Fidra [-] ) , P. Čerenkov [-] , A. Lelek [-] , D. Zítko [-] , V. Jelen [-] , I. Lelek [-] , J. Hable [-] (34. D. Humpula [-] ) , D. Franc [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Martin Fišer
Tip experta: výhra domácích

Potvrdíme naši formu z předchozích zápasů a na domácím hřišti získáme tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích