2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad s přehledem bere doma další tři body


Branky


7

 Bělohrad doma přivítal Broumov, který se poslední zápasy trápí. Naopak Bělohrad vykazuje dobrou formu a chtěl uhájit tři body, aby mohl i nadále pronásledovat Českou Skalici, na kterou aktuálně ztrácí pouhý bod.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vymetená šibenice již v páté minutě

Bělohrad jako favorit vstoupil do zápasu tím nejlepším možný způsobem, protože již v páté minutě vsítil první branku. Centr do vápna zpracoval Pavel Horáček, který vyslal náramně zatočený balón di šibenice branky Jakuba Drahoráda. Domácí tak šli velmi rychle do vedení. Dominanci domácích šlo vidět v podstatě po celý poločas. Ve 25. minutě domácí zahrávali rohový kop, který do branky s tečí soupeře prostřelil Marek Vojtěch. Domácí se tak dostali do velmi pohodlného vedení 2:0. Tento stav zůstal až do konce poločasu.

 

Skóre neměnné

V druhé půli ofenzivní tlak domácích výrazně povolil, naopak se snažili více soustředit na podporu obranné linie a udržení výsledku. Broumov měl několik šancí, jak ohrozit svatyni Miroslava Dobřichovského, nicméně on a jeho stopeři si s těmito pokusy poradili. Broumov tak v druhé pětačtyřiceti minutovce nedokázal zvrátit skóre a Bělohrad pohodlně získal další tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Povedl se nám vstup do utkání a rychle jsme šli do vedení. Do poločasu jsme po standartní situaci přidali ještě jednu branku. Dá se říci, že jsme po celé utkání hru kontrolovali a soupeři jsme toho moc nedovolili. Zasloužené tři body tak zůstali v Bělohradě."

TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "Zasloužené vítězství domácích. Končíme blok utkání ze soupeři z čela tabulky ,ostuda to nebyla ,ale teď už potřebujeme začít bodovat."



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - P. Horáček [-] (84. L. Feix [-] ) , J. Loner [-] , J. Kluz [-] , V. Marek [-] , J. Odvárko [-] , J. Hrnčíř [-] (84. M. Kracík [-] ) , T. Nezbeda [-] (70. M. Truneček [-] ) , M. Rychecký [-] (55. D. Kulhánek [-] ) , L. Pour [-] (70. L. Nezbeda [-] ) , M. Kiec [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - P. Bureš [-] , J. Michálek [-] (81. M. Gago [-] ) , D. Svoboda [-] , D. Lehotský [-] , V. Martinec [-] , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-] (65. J. Deňo [-] )

ŽK: 39. P. Bureš , 41. D. Lehotský , 78. M. Štejnar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - IKIZGÜL Varol, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

Bělohrad si na domácím hřišti s Broumovem poradí.

Tip: výhra domácích