1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice si připisuje čtvrtou výhru v řadě


Branky


7

Roudnice, která zvítězila ve třech utkáních po sobě, chtěla přidat další vítězství v podkrkonošském Trutnově. Jsou to sice sousedi v tabulce, nicméně oba celky od sebe dělí výrazných osm bodů ve prospěch Roudnice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí, branky žádné

Již od úvodu jsme mohli být svědky precizní souhry domácího celku, který hostům dělal velké potíže rychlou a přesnou kombinační hrou. Téměř všechny pokusy ale dokázala zlikvidovat hostující obrana. Co nezadržela obrana, vyřešil brankář Hopko. Roudnice se také několikrát ozvala, a to zejména v podobě rychlých výpadů na polovinu soupeře. I přes dobrý herní vstup obou mužstev do zápasu jsme ale za prvních čtyřicet pět minut branku neviděli. 

 

Rychlé vyrovnání

Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první, tedy vysoká herní aktivita a chuť vstřelit první gól. Domácím se dařilo centrovat balóny na útočníky, kteří okupovali velké vápno soupeře. Jeden z těchto pokusů také přinesl kýžené ovoce. V 63. minutě otevřel právě tímto způsobem skóre domácí Štěpán Landa. Trutnovská radost nevydržela dlouho, protože o tři minuty později vyrovnal Vojtěch Pospíšil, který rychle unikl po kraji a kličkou si obešel brankáře, poté již byl úkol snadný. Během chvilky tak opět v Trutnově vládl nerozhodný stav. Roudnice lehce otočila hru a začala více útočit, její útoky byly ale zastaveny domácí obranou, avšak za cenu faulů a několika žlutých karet. Ke konci zápasu ještě oba celky vyslaly do hry čerstvou sílu a zápas díky střídajícím hráčům opět nabral aktivní nádech směrem dopředu. Stinným momentem utkání bylo zranění domácího brankáře Hofírka v 87. minutě po střetu s roudnickým útočníkem. Poslední vteřiny základní hrací doby ještě přinesly obrovskou šanci pro domácí celek, brankář Hopko ale fantastickým zákrokem poslal tým na pokutové kopy.

 

Štěstí přálo hostům

V penaltách se dařilo více hostujícímu mančaftu, který proměnil čtyři penalty, soupeř pouze tři. Chycenou penaltou vychytal dva body opět brankář Miroslav Hopko.  

 


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Velmi dobré výkony obou celků se postaraly o na A třídu nadstandardní utkání hrané ve vysokém tempu. My jsme měli v průběhu zápasu řadu šancí, které měly skončit gólem, bohužel jsme proměnili pouze jednu a jednogólový náskok na hosty nestačil. Zápas tak po útočných nezdarech dospěl k penaltám, ve kterých byl úspěšnější soupeř."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Kvalitní zápas, ve kterém byli domácí o něco lepším týmem. Nakonec se zrodila remíza a v penaltách jsme byli výjimečně úspěšnější."



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] (87. M. Kamitz [-] ) - T. Groer [-] (46. J. Herout [-] ) , J. Hrnčíř [-] , P. Makovský [-] - P. Holubec [-] , V. Valášek [-] (80. D. Páv [-] ) - M. Kalhous [-] (65. L. Rohrbacher [-] ) , P. Doubic [-] - Š. Landa [-] , P. Křížek [-] , V. Horčička [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - Š. Veselý [-] , M. Cuberka [-] , V. Pospíšil [-] , J. Šalda [-] (85. V. Vladeka [-] ) , J. Tomeš [-] (85. M. Vítek [-] ) , J. Černý [-] , D. Koutník [-] (76. L. Sciskala [-] ) , T. Hladík [-] (65. D. Dostál [-] ) , M. Novotný [-] , T. Sýkora [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Na jaře dobře hrající Trutnov odehraje s Roudnicí vyrovnaný zápas. Budou rozhodovat individuální chyby, nicméně věřím, že odvezeme výhru do Roudnice.

Tip: výhra domácích