7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod se parádním skalpem Sobotky posunul z posledního místa


Branky


13. Š. Donát , 14. T. Klečal (vl.) , 32. K. Krejčík , 64. D. Hanzl , 77. J. Balcar , 80. J. Balcar , 88. T. Baster (vl.) - 39. J. Kocourek
7

Souboj o udržení se v lize proběl na trávníku Náchoda. Ten změřil síly s předposlední Sobotkou. Zápas podle očekávání dopadl velmi zajímavě.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní góly rozhodly

Již od úvodních minut utkání byla vidět dominance domácích, kteří kontrolovali hru na míči. Již ve 13. minutě otevřel skóre domácí Štěpán Donát, který dorážel vyražený míč od brankáře na úrovni penalty. Hned o minutu později přišla další branka, tentokrát ale do vlastní branky. Jahoda zavedl skvělou akci po pravé straně a nacentroval do vápna. K neštěstí hostů si míč do brány srazil obránce Tomáš Klečal. Dál se hrálo opět na polovině hostů a v 32. minutě přišla třetí branka. Postaral se o ní Karel Krejčík, který se náramně uvolnil a krásnou střelou vymetl šibenici. Sobotka ale pár minut na to dokázala odpovědět, a to po hrubé chybě v domácí rozehrávce od stopera. Tak skončil i první poločas.

 

Další vlastní branka

Druhý poločas začal opět tlakem domácích, kteří chtěli ještě nějakou branku přidat. To se povedlo až v 64. minutě Davidu Hanzlovi. Po něm se dvakrát prosadil Jaroslav Balcar, a to v 77. a 80. minutě. Už se myslelo, že zápas je dohraný, nicméně v 88. minutě hráč Sobotky dával z poloviny vlastní poloviny malou domů, míč mu sklouznul a přihrávka letěla k jeho smůle vzduchem kolem hostujícího brankáře. Vlastní gól v závěru tak dokončil drtivou porážku Sobotky 1:7 a Náchod se mohl těšit ze zisku tři bodů a postupu na předposlední pozici v tabulce, kterou si vyměnil právě se Sobotkou.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "V dnešním zápase jsme šli za vítězstvím. Nebylo to lehké, j k napovídá výsledek, ale přes určité výpadky jsme to zvládli."

SK Sobotka
Z. Přikryl, trenér: "Dnes jsme rozhodně nepodali výkon, který bychom chtěli. Škoda neodpískané jasné penalty za stavu 3:1. Rozhodčí nám ale zápas neprohrál. Děláme zbytečné chyby, vše nám dlouho trvá…atd…Teď nás čekají týmy z čela tabulky, kdy budeme muset výrazně přidat. Soupeři gratulujeme k vítězství."



Sestavy


FK Náchod B
J. Kuneš [-] - J. Čejchan [-] (66. J. Balcar [-] ) , F. Zámečník [-] , A. Šesler [-] , J. Gois [-] (66. D. Hrubý [-] ) , K. Krejčík [-] , D. Hanzl [-] , M. Jahoda [-] , D. Král [-] , J. Fenz [-] (63. P. Novák [-] ) , Š. Donát [-] (57. J. Vančák [-] )

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - O. Knobloch [-] (52. P. Čerych [-] ) , T. Pavlíček [-] , M. Klouček [-] , J. Kocourek [-] , T. Klečal [-] (86. L. Halbych [-] ) , S. Valdman [-] , J. Novák [-] , T. Baster [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-]

ŽK: 78. K. Krejčík , 85. A. Šesler , 87. M. Jahoda - 63. T. Pavlíček , 90. L. Král .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Miškář Karel - ŠNAJDR Michal, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém se nakonec budou radovat domácí.

Tip: výhra domácích