3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš opět vítězí, doma na ní nestačily Stěžery


Branky


7

Hradecká Třebeš doma přivítala Stěžery. Třebši se poslední zápasy daří, a i díky posílám z A-týmu chtěla o víkendu sérii potvrdit dalším vítězstvím.  

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář v poli otevřel skóre

Již od začátku utkání bylo možné vidět dobré šance na obou stranách. V 10. minutě hosté zahodili skvělou šanci, kdy se útočník ocitl sám před brankářem. Ve 21. minutě přišla skvělá střela, která se odrazila od tyče přímo na kopačky Mikuláše Heřmana, a brankář třebešského áčka se v poli krásně odměnil brankou. O pár minut později dostaly Stěžery opět výbornou šanci, brankáře přestřelil útočící hráč, proti byla ale tentokrát tyč třebešské svatyně. Třebeš poté několikrát zahrozila dlouhými auty, které doletěly až do pokutového území, směsice hostujících obránců ale nedovolila přesnějšímu zakončení. První půle tak skončila jednogólovým vedením domácího celku.

 

Potvrzení vedení

Druhá půle začala opět rozruchem ve velkém vápně hostů, kam opět směřoval házený aut a poté i kopaný roh. Zakončení v obou případech ale vždy těsně minulo branku. Po pár hlavičkách mezi spoluhráči se míč dostal k Václavu Schoberovi, který se dostal přes dva obránce a zpoza velkého vápna vystřelil a uklidil míč k pravé tyči. To vše se událo v 48. minutě. Ke konci utkání ještě přišla chyba v obraně hostů a sám na brankáře se dostal Josef Pospíchal, který s klidem zakončil. Třebeš tak opět uhrála tři body a v tabulce si mlže dělat zálusk na 10. místo.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Michal, trenér: "Dnes se nám podařilo navázat na kvalitní výkon ze čtvrteční dohrávky. Tentokrát jsme ale zaslouženě získali navíc i 3 body. Pochvalu zaslouží všichni hráči. Teď hlavně vydržet."

TJ Sokol Stěžery
Marcel Tuček, sekretář: "Při stále užším kádru nemůžeme počítat, že budeme sbírat pravidelně body. Soupeř nás přehrál. Naše tři gólovky zůstaly nevyužity."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
T. Zaal [-] - O. Kunc [-] , M. Farkaš [-] (82. M. Bartoš [-] ) , M. Eliáš [-] (62. J. Jursík [-] ) , M. Cílek [-] (62. J. Fridrich [-] ) , V. Schober [-] , M. Heřman [-] (62. J. Pospíchal [-] ) , V. Špitalský [-] , T. Hendrich [-] , T. Havrda [-] , J. Rychtár [-] (82. F. Ježek [-] )

TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - M. Bílek [-] (46. J. Vácha [-] ) , D. Havlíček [-] , J. Vácha [-] , T. Paulů [-] (64. P. Patoraj [-] ) , P. Halberštát [-] , J. Tuček [-] , F. Hušek [-] , J. Samšeňák [-] , J. Formánek [-] , L. Brom [-]

ŽK: 54. J. Rychtár , 58. V. Špitalský - 65. P. Patoraj , 77. J. Formánek .
Počet diváků: 199. Rozhodčí: Čech Karel - VOLNÝ Bohuslav, VALENTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Pokud Třebeš výrazně neposílí A-tým, Stěžery vyhrají.

Tip: remíza