Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:30

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín na penalty nedosáhl na Nový Hradec


Branky


6

Sousedící týmy tabulky Miletín a Nový Hradec se sešly na půdě hradeckého klubu. Jednalo o přímý souboj o šesté místo tabulky.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól po třiceti sekundách

Úvod byl opravdu pestrý. Mohli jsme vidět zatím nejrychlejší gól sezóny, kdy po hrubé chybě domácích ve 30. vteřině prostřelil brankáře Jan Hátle. Nicméně domácí se nezalekli a po pár minutách přišel dlouhý balón za obranu a střelou mezi nohami vyrovnal Filip Mrštík. Domácím ale jedna branka nestačila a neustálým tlakem se hnali dopředu. Vytěžili z toho rovnou šest tutovek, nicméně dokázali proměnit pouze jednu, a to zásluhou Pavla Nováka. Ostatní tutovky likvidoval hostující brankář Richter. 

 

Fantastický Richter

Druhá půle Miletín nastoupil více aktivněji než v prvním dějství, nicméně většina akcí končila nepřesnými přihrávkami za půlící čárou. Domácí měli sice více hry, nedařilo se jim ale v koncovce. Spousta zahozených šancí je ke konci zápasu vyšla draho. Na trávník přišel střídající Ondřej Machačka a perfektně našel Martina Bartoníčka, který vyrovnal v 85. minutě stav utkání. Vše se seběhlo tak rychle, že domácí brankář ani nestačil zakročit. Nový Hradec měl ještě v závěru základní hrací doby obrovskou šanci na skórování, nicméně proti byl miletínský brankář Richter.  

 

První neúspěch Miletína v penaltách

Slovo si tedy musely vzít penalty, které dopadly lépe pro domácí, kteří zvítězili v poměru 4:2. Miletín si tak v penaltách připsal první prohru v jarní části a odvezl si jeden bod.

 


Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Hodnocení bych začal NHK vs Richter 2:2.V dnešním utkání jsme byli aktivnějším týmem na hřišti,ale naprosto selhali v koncovce, jen v prvním poločase jsme si vypracovali nespočet vyložených šanci. Druhé dějství se neslo v podobném duchu, kdy hosté naše pokutové území za cele utkaní navštívili jen zřídka, ale za to efektivně. Kdyby se hrálo utkání, jehož vážnost by rozhodovalo o důležitosti umístění v tabulce mé hodnocení by bylo negativní. V současné situaci mohu pouze konstatovat…je to kulaté!"

SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Utkání začalo hrubou chybou domácích kteří nám darovali vedoucí branku. Z vedení jsme se však dlouho neradovali a po vyrovnání přešla aktivita na kopačky domácích a výsledkem byla druhá branka v naší síti. I v druhé půli měli domácí více ze hry. V závěru však střídající J. Machačka přihrál Bartoníčkovi a ten vyrovnal. Penalty jsme tentokrát nezvládli a tak si druhý bod připsali domácí."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - D. Hozák [-] (51. M. Černý [-] ) , T. Matějka [-] , P. Novák [-] (46. J. Karel [-] ) , A. Karmin [-] , F. Mrštík [-] (46. M. Šmíd [-] ) , J. Vydarený [-] , F. Linder [-] (78. T. Mihulka [-] ) , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-] (67. J. Kolínek [-] ) , L. Kruml [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - Z. Minich [-] , J. Hátle [-] (60. M. Krátký [-] ) , Š. Kulina [-] , L. Andrle [-] (79. J. Machačka [-] ) , D. Sás [-] , M. Bělina [-] , M. Bartoníček [-] , L. Kňourek [-] , M. Kučera [-] (55. M. Sláma [-] ) , J. Hanzlík [-]

ŽK: 36. P. Novák , 86. A. Karmin - 77. Š. Kulina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - ŠILING Karel, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

Nový Hradec bude chtít navázat na dobrý výkon z minulého týdne, kde až po penaltách padl s vedoucí Skalicí a Miletín porazí.

Tip: výhra domácích