Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad nevyužil šance ujmout se vedení


Branky


7

Jeden z nejvíce atraktivních utkání se bezpochyby odehrál na hřišti v Lázních Bělohrad. Domácí Lázně se utkaly s Českou Skalicí v přímém souboji o postup do krajského přeboru.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlá odpověď

Zápas začal dle očekávání velmi akčně z obou stran. Byla vidět chuť zvítězit. Ze začátku se hrálo hodně od brány k bráně, takže šlo vidět několik rohových kopů. První branka přišla v 18. minutě po nákopu do velkého vápna, míč v pádu lehce dokopl Ondřej Chráska. Brankář domácích ani nezasahoval, protože se společně s obránci domníval, že se jedná o ofsajd. Ve 33. minutě přišla odpověď domácích, kde se krásným točeným balónem před čárou velkého vápna trefil Marek Wagenknecht. Hosté dokázali bleskurychle odpovědět, po 50 sekundách přišel nákop téměř od levého rohového praporku a ten dorazil opět Ondřej Chráska. Do konce utkání jsme již další gól neviděli. 

 

Hanel udeřil dvakrát

Druhá půle byla více defenzivní od Skalice. Chtěla si uhájit své vedení, a tak do útoku postupovala pouze přes nakopávané míče a potencionální brejky. A právě jeden z brejků se vydařil na jedničku, kdy se prosadil osamocený Stanislav Hanel. O pár minut později přišel zbytečný faul domácího obránce a Skalice dostala možnost zahrozit pomocí volného přímého kopu, který byl poměrně blízko. Dva hostující hráči balón přeskočili a poslední Stanislav Hanel skvělou po zemi mířenou střelou obstřelil zeď a míč zamířil přímo k levé tyči. Brankář prakticky nic neviděl. Snížení přišlo dvě minuty před koncem základní hrací doby zásluhou Jiřího Wagenknechta, který proměnil penaltu potom, co byl jeho spoluhráč ve vápně faulován. Utkání dvou titánů tak skončilo vítězstvím Skalice, která si tak v podstatě vyhrála vstupenku do krajského přeboru. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Česká Skalice hraje organizovaně, brejkově a účelně. Já naši prohru beru na sebe. Zvolil jsem neuhnout z naší hry oproti jiné taktice, která by třeba bod přinesla. Na druhou stranu jsme nehráli špatně. Na začátku druhé půle jsem si vytvořili až drtivý tlak a kdyby se nám podařilo vyrovnat, mohl být výsledek jiný. Skalice nás však utnula brejkem na 1:3. Hostům gratuluji k postupu, zaslouží si to. My jdeme dál a budeme se soustředit na další zápasy."

TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: "Před pěknou diváckou kulisou na pěkném trávníku jsme hráli organizovaně, vyráželi do brejků a zaslouženě zvítězili. Jdeme dál. Dorazivším fanouškům děkujeme za podporu v tomto šlágru kola. SKVĚLE!!!"



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] , M. Kiec [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Wagenknecht [-] , J. Hrnčíř [-] , J. Kluz [-] , J. Odvárko [-] , V. Marek [-] , J. Kracík [-] (75. L. Pour [-] )

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (68. K. Čáp [-] ) , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (58. M. Tipelt [-] ) , M. Diviš [-] (90. L. Provazník [-] ) , J. Chmelík [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (90. M. Šrajbr [-] )

ŽK: 88. J. Wagenknecht - 59. O. Resler , 87. K. Čáp .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Marek Miloš - MRKÁČEK Michal, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: remíza

V souboji o první místo padne remíza.