2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod v 90. minutě vybojoval tři body


Branky


7

Náchod, který bojuje o každičký bod doma přivítal Broumov.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kotyza zajistil rychlé vedení

Do zápasu vstoupili lépe hosté, a to větším tlakem a důrazem před brankou. Toho využil v 7. minutě kapitán Jan Kotyza, když dostal míč přímo před brankáře a z otočky ho prostřelil. Díky chybě obrany se tak Broumov velmi rychle dostal do vedení. Zbytek poločasu se odehrál víceméně vyrovnaně, nicméně Náchod nebyl schopen nijak výrazně zahrozit v pokutovém území. 

 

Chycená penalta v 92. minutě

Druhý poločas začal z pohledu domácích v jiném duchu. Více se dostávali do hry a vytvářeli šance s míčem. V 55. minutě přišel faul na domácího hráče a byl tak nařízen volný přímý kop z asi 25 metrů. Kop byl mířen na něčí hlavu, míč však nenašel hlavu žádného adresáta a propadl až ke kopačkám Lukáše Knapa, který zařídil vyrovnání. Tento gól nakopl a hrálo se mnohem živěji. Ke konci zápasu to už vypadalo, že se týmy o body podělí, nicméně v 90. minutě přišel nákop do vápna, kde míč zpracoval úplně nehlídaný Jan Melichar a s míčem obešel brankáře a vsítil nesmírně důležitou branku. Chvilku po rozehrávce přišla šance pro hosty, a to v podobě rohového kopu. Když míč dopadal mezi hráče, jeden z domácích obránců nechtíc nakopl broumovského hráče, který šel velmi rychle k zemi. Nařízen tak byl pokutový kop, který mohl v závěru zápasu opět vrátit remízu na stůl. K penaltě se postavil Jakub Šimon. Brankář Jiří Hladík však jeho pokus vystihl a Náchod tak mohl slavit vítězství za tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Dnešní zápas jsme nezačali dobře a rychle prohrávali. Celý 1.poločas jsme byli horším týmem. V poločase druhém jsme začali více bojovat, výše napadali a snažili se o vstřelení branky. Po dvou volných kopech jsme stav obrátili v náš prospěch. V samém závěru jsme však nabídli soupeři po faulu pok.kop, který Jirka Hladík bravůrně chytil."




Sestavy


FK Náchod B
J. Hladík [-] - A. Šesler [-] , L. Světlík [-] (70. J. Kuneš [-] ) , T. Rotter [-] , D. Král [-] , L. Knap [-] , J. Čejchan [-] , J. Ansorge [-] (46. P. Novák [-] ) , D. Hanzl [-] (63. J. Melichar [-] ) , J. Fenz [-] , Š. Donát [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - P. Bureš [-] (74. J. Holub [-] ) , D. Lehotský [-] , D. Svoboda [-] (84. J. Deňo [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - BEČVÁŘ Lubomír, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: výhra hostů

Náchod v boji o záchranu podlehne Broumovu.