1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice v deseti uhrála Nový Hradec


Branky


29. F. Mrštík - 35. J. Černý (p.) , 70. V. Pospíšil
6

V sobotní dopoledne se na novohradeckém trávníku sešla mužstva stejně bodově hodnocená, a to Roudnice a Nový Hradec.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnice zase v deseti

Vzhledem k vyrovnanosti soupeřů se očekával velmi vyrovnaný zápas s opatrnými herními prvky. Do utkání vstoupil lépe Nový Hradec. Roudnice se ze začátku zápasu hůře dostávala do hry. Domácím se dařilo dostávat hosty pod tlak v jejich vlastním pokutovém území. S tím také přišla první branka utkání v podání Filipa Mrštíka, hráče minulého kola. František Linder z pravé strany nacentroval do vápna, kde brankář Hopko ve výskoku nezajistil míč a proletěl až k Mrštíkovi, který zakončil. Vedení domácích však netrvalo dlouho. V 35. minutě přišel zákrok domácího obránce na útočníka, rozhodčí ho poměrně přísně odpískal jako pokutový kop. Josef Černý vyslal brankáře na druhou stranu a bez problému proměnil. Stav se tak během chvíle srovnal. Domácí se ale penalty také dočkali, a to o pět minut později. Za zákrok ve vápně dostal druhou žlutou kartu Tomáš Sýkora a Roudnice tam rázem musela hrát v desíti a do toho čelit pokutovému kopu. Miroslav Hopko však nohama penaltu vyrazil a domácí se tak vedení před koncem poločasu nedočkali.

 

Dělovka pod břevno

Do druhé půle šly oba celky s větší opatrností, a to zejména ze strany hostů, kteří už tak hráli v početní nevýhodě. Právě absence jednoho hráče v poli Roudnici namotivovala a začala hrát velmi pohledný a vydařený fotbal. Začala na míči mírně přehrávat domácí a vytvářet tlak v jejich obranném území. Tečku za tím udělal Vojtěch Pospíšil, který si po pravé straně obehrál jednoho z obránců a zamířil na branku, kde fantastickou střelou pod břevno rozvlnil síť.  Nutno podotknout, že zbytek poločasu se odehrál velmi ostře, celkově v zápase padlo 9 karet, včetně jedné červené. V závěru zápasu domácí zahrozili několika nebezpečnými nákopy, se vším si ale poradil stoper Cuberka a brankář Hopko. V nesmírně vyrovnaném utkání body domů odváží Roudnice.

 

 

 


Sestavy


FC Nový Hradec Králové
V. Gilar [-] - F. Mrštík [-] , M. Černý [-] (78. M. Bouška [-] ) , D. Hozák [-] , T. Matějka [-] , P. Novák [-] (78. A. Karmin [-] ) , J. Vydarený [-] , F. Linder [-] , L. Kruml [-] (58. B. Andrýs [-] ) , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - M. Novotný [-] , Š. Veselý [-] , M. Cuberka [-] , T. Sýkora [-] , J. Šalda [-] , J. Tomeš [-] (80. D. Dostál [-] ) , J. Černý [-] , D. Koutník [-] , T. Hladík [-] (46. M. Vítek [-] ) , V. Pospíšil [-]

ŽK: 90. F. Linder - 26. T. Sýkora , 36. J. Tomeš , 57. J. Černý , 90. Š. Veselý , 92. M. Hopko , 94. L. Sciskala . ČK: 40. T. Sýkora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Erlebach Jiří - ŘÍHA Martin, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: výhra domácích

Aktuálně máme shodně bodů s Roudnicí. Myslím si, že zvítězíme a zaútočíme na 4. místo v tabulce.