2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o horní příčky zvládla lépe Skalice


Branky


9

Jeden z nejvíce lákavých zápasu tohoto kola se konal v České Skalici  se kterou přijela změřit síly Železnice. Mohli jsme tak být svědky velmi vyrovnaného klání, vítěz však mohl být jen jeden.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle nepřinesla branku

Úvod utkání byl opatrný z obou stran, hrálo se víceméně na oťukávání. V 10. minutě dostal slibnou přihrávku za obranu domácí Ondřej Resler, místo střely zvolil zasekávačku a o míč přišel. Šance domácích se naskytly i nadále, dvě šance zahodil Chráska a tyč trefil Vojtěch Výborný. Hosté si zato nevytvořili téměř žádnou šanci na výrazné ohrožení branky, takže domácí brankář Šťastný neměl moc práce. Poločas tak skončil za bezbrankového stavu. Fotbalová paráda se rozhodně nekonala, protože oba týmy hrály velmi opatrně. Domácí i hosté si uvědomovali, že stačí jedna malá chybička a může vzniknout gól, když mají proti sobě takto kvalitního soupeře. 

 

Brejk rozhodl

Do druhého poločasu naskočila lépe Železnice, která svými pokusy vytěžila sérii několika rohových kopů. Při posledním z nich v 56. minutě se podařilo domácí obraně získat míč a díky trojici záložníků přejít do protiútoku proti dvěma obráncům hostů. Stanislav Hanel vyslal ze středu přihrávku doleva na Diviše, který brejk skvěle zakončil přesnou střelou na vzdálenější tyč. Po této brance se hra velmi zintenzivnila a herně vyrovnala. V 71. minutě dostala Česká Skalice standartní situaci, někde v oblasti levého rohového praporku. Míč se po nákopu zamotal mezi kopačkami v malém vápně a Václav Novotný dokázal v této lehce chaotické situaci dotlačit míč do sítě a vstřelit tak rozhodující gól. Hned o pár minut později přišla další možnost o navýšení skóre pro domácí, a to penalta. Hostující brankář Puš ale na kopajícího Hanela vyzrál. Utkání tak nakonec skočilo 2:0 pro domácí Skalici. Brankář domácích Šťastný si tímto zápasem připisuje šestou vychytanou nulu v osmém jarním zápase.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: "V bojovném urkání o čelo tabulky, nám hosté převážně hrozili ze standartních situací. My jsme kontrovali rychlými brejky ze kterých jsme se ujali vedení. Děkujeme za podporu všem dorazivším fanouškům. SKVĚLE SKALICE!!!"

TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Výhru domácích bych neoznačil jako zaslouženou, ale jako vítězství zkušenosti, soubojovosti a taktiky, na kterou jsme trochu naivně naskočili v 2.půli.To,co jsme eliminovali v 1.části,to nakonec rozhodlo, tedy skvělé kontry. Další příčiny je zbytečné rozebírat ,jsou hodně v nás, v aktuální personalistice, určité nezkušenosti a velké míře přemotivovanosti.V tomto duelu o hodně rozhodlo pravidlo 1.gólu a poté jeho bratr, přičemž tu situaci před ním jsem těžko chápal. Gratuluji soupeři, zvládl to lépe".



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (62. K. Čáp [-] ) , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (91. L. Provazník [-] ) , M. Diviš [-] , J. Chmelík [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (70. M. Tipelt [-] )

TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - F. Burgert [-] (91. O. Matoušek [-] ) , Š. Kracík [-] (89. O. Drahoňovský [-] ) , T. Odvárko [-] - J. Šťastný [-] (67. M. Beránek [-] ) , D. Barták [-] , J. Míka [-] , L. Haken [-] , R. Klouza [-] - M. Miler [-] , J. Kypr [-]

ŽK: 58. V. Výborný - 40. F. Burgert , 64. L. Haken , 79. M. Puš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: výhra domácích

Skalice doma těsně porazí Železnici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů