1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve velmi vyrovnaném utkání bere Trutnov dva body


Branky


9

Nové Město nad Metují přivítalo Trutnov. Nové Městu se zatím daří boj o záchranu, a tak chtělo přidat potvrzující body v zápase v krkonošským Trutnovem.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První minuty byly velmi opatrné z obou stran. První gól v podání domácích přišel v 21. minutě, kdy domácí hráč nacentroval míč do vápna, brankář Hampl ho chytil, nicméně vypadl mu z rukou a Matyáš Novotný, který  byl u míče dříve rozvlnil síť úvodní brankou. Vyrovnání mohlo přijít ještě následující minutu. Došlo totiž k obrovskému nedorozumění mezi obranou a brankářem , kdy po špatné přihrávce brankáře zpět obraně se míče zhostil jeden z hostujících útočníků, z ostrého úhlu ale trefil pouze boční síť. Hosté se ale snažili a k vyrovnání došlo ve 36. minutě, kdy se prosadil Vojtěch Valášek, který dostal přihrávku za brankáře a zakončoval do prázdné brány. První poločas tak nabídl dvě branky na obou stranách. 

 

Vyrovnaná hra pokračuje

Druhý poločas se nesl ve znamení zahozených šancí, nepřesných zakončení a přihrávek. Ani jednomu celku se tak nepodařilo dotlačit míč za brankovou čáru, a tak o samotném vítězi musely rozhodovat pokutové kopy. 

 

Vyrovnané byly do konce i ty penalty

Když byly vyrovnané oba poločasy, musely být vyrovnané i penalty. Obou celkům se povedlo prosadit se ve čtyřech penaltách, tu pátou však zvládli už jen pouze hosté a vybojovali si tak 2 body z neskutečně vyrovnaného utkání. 

 


Ohlasy k zápasu



MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Zápas v Novém Městě příliš fotbalové krásy nepobral. I přes tuhý boj uprostřed hřiště si oba celky vytvořily i jiné šance na změnu skóre, ale ani jeden nebyl schopný je proměnit. Nás zastavil vlastní nedůraz v pokutovém území soupeře, kde nedohráváme slibně se rozvíjející situace a soupeřově defenzivě dobrovolně usnadňujeme jejich řešení. Při větší důrazu bychom jistě brali všechny tři body. V závěrečném penaltovém rozstřelu jsme se tentokrát nemýlili a zajistili si tak alespoň bod navíc."



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - D. Hůlek [-] (46. D. Flígr [-] ) , V. Ťokan [-] , Š. Šafránek [-] (74. D. Franc [-] ) , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] , M. Novotný [-] (62. J. Novák [-] ) , D. Humpula [-] (62. D. Zítko [-] ) , J. Hable [-] , I. Lelek [-] , Z. Lanta [-] (46. P. Srubjan [-] )

MFK Trutnov B
T. Hampl [-] - J. Hrnčíř [-] , P. Makovský [-] , O. Metlický [-] - M. Kalhous [-] , P. Holubec [-] , V. Valášek [-] , T. Groer [-] - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] - J. Herout [-]

ŽK: 7. J. Hable - 71. Š. Landa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kánská Blažena - TREJBAL Adam, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: výhra hostů

Trutnov porazí trápící se Nové město a naváže tak na dobrý vstup do jarní části.. a taky budu hrát první zápas po zimě tak to je tutovka zejo.. :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů