2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný obrat Miletína v nastavení


Branky


9

Miletín, který se skvělými výkony v posledních zápasech vyšplhal na čtvrtou příčku na domácí půdě hostil Náchod B, který se naopak trápí a nedaří se mu postup z poslední příčky. Navíc Náchod A hrál ve stejný čas také zápas, a tak béčko přijelo pouze s 12 hráči. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 minuty stačily k vedení

Domácí jako favorit nevstoupili do zápasu vůbec dobře. Chybná rozehrávka, která přišla již ve třetí minutě znamenala první inkasovaný gól. Prosadil se Tomáš Rotter. Trápení domácích pokračovalo i nadále. Přihrávky nenacházely svého adresáta, nákopy končily autem. Hosté zato hráli s větším nasazením a znatelnější aktivitou na míči. Dostávali se do slibných situací, nicméně kýžený druhý rozhodující gól nepřišel. První půle tak po skvělém startu hostů skončila 0:1.

 

Famózní obrat

Druhý poločas se odehrál ve stejném duchu. Hosté se více soustředili na bránění, aby své vedení udrželi. Velmi k tomu pomáhal brankář Kuneš. Ke konci základní hrací doby ještě hosté zahodili velice dobrou příležitost. 90. minuta se již odehrávala s klidem na duši pro hosty. Nicméně infarktové dvě minuty teprve přišly. v 94. minutě Miletín rozehrával standartní situaci, míč se dostal do velkého vápna, kde nůžkami dostal míč za záda brankáře Lukáš Andrle. Náchod se po gólu snažil pouze opatrně rozehrát, nicméně nastala fatální ztráta míče a jeden z domácích záložníků utekl po levé straně, nacentroval na zcela nechráněného Filipa Vondrouše, který z voleje poslal domácí do vítězného konce. Neuvěřitelný obrat domácích a zároveň velmi kruté dvě minuty pro Náchod. Navzdory všem okolnostem, body zůstaly v Miletíně. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Byl to zápas pro silné povahy. Ještě jsme se nestačili rozkoukat a už na tabuli svítilo 0.-1. Celý první poločas byl z naší strany velmi slabý. O přestávce muselo dojít ke změnám. Druhá půle už byla o něčem jiném, zlepšil se pohyb a dostali jsme soupeře pod tlak. Stále ale vázla koncovka. Naši hráči však bojovali až do konce a brankami v 93 a 94 zápas otočili. Nutno dodat že soupeř nehrál tak špatně aby musel být na konci tabulky."

FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Dnešní zápas jsme ztratili úplně v samém závěru. Bohužel jsme několikrát nepojistili svoji branku ze 3.minuty a přes odbojovaný a poctivý výkon jsme nezískali nakonec ani bod."



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - Š. Kulina [-] , J. Hátle [-] (46. L. Andrle [-] ) , M. Kučera [-] (46. D. Sás [-] ) , J. Němeček [-] , Z. Minich [-] (64. M. Bělina [-] ) , O. Machačka [-] , F. Vondrouš [-] , M. Bartoníček [-] , L. Kňourek [-] , T. Lámr [-]

FK Náchod B
J. Kuneš [-] - T. Rotter [-] , A. Šesler [-] , J. Novotný [-] , F. Kuru [-] (69. K. Kudasiewicz [-] ) , D. Hrubý [-] , D. Hanzl [-] , J. Fenz [-] , J. Čejchan [-] , J. Gois [-] , Š. Donát [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - TUREK Jiří, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: výhra domácích

Dobře hrající Miletín bez problémů vyhraje s trápícím se Náchodem, který nedal gól několik kol za sebou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích