Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva se zadrhla nad výkonem Bělohradu


Branky


15. T. Nezbeda , 17. M. Wagenknecht , 30. J. Loner , 42. J. Loner , 48. T. Nezbeda , 69. J. Loner , 87. P. Horáček - 8. M. Kosař (p.)
6

Fotbalisté Bělohradu na domácí půdě přivítali hradeckou Lokádu, která se aktuálně svými výsledky z posledních zápasu vyhoupla z posledních pozic. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva šla rychle do vedení

Ač mohla Lokomotiva před zápasem působit jako outsider, otevřela jako první skóre, a to již v 8. minutě po proměněné penaltě Martinem Kosařem. Odpověď domácího favorita ale přišla do pár minut. Na 1:1 srovnával Tomáš Nezbeda perfektní ránou zpoza velkého vápna. Hned dvě minuty na něj navázal Marek Wagenknecht svým gólem, kdy zachytil špatnou rozehrávku hostující obrany a propálil brankáře i obranu. Ve 30. minutě se po zmatku ve velkém vápně dostal Jakub Loner, který zamířil střelu na opačnou stranu než ležel hradecký Kryštof Nohejl. Tentýž hráč dal ještě Lokomotivě gól do šaten ve 42. minutě. Opět špatné zpracování hostující obrany vyústilo v situaci dva na dva, nicméně brankář vyběhl a Loner pomocí kličky a střely do odkryté branky navýšil vedení domácích na 4:1.

 

Gólově nasycené utkání

Góly na sebe nenechaly dlouho čekat ani v druhé polovině. V pořadí již pátý gól do hostující branky padl tři minuty po úvodním hvizdu. Prosadil se opět Tomáš Nezbeda. Hattrick si nabídl Jakub Loner, který nechráněn vlevo ve vápně poslal míč do sítě. Závěrečný rozsudek poslal do sítě v 87. minutě Pavel Horáček, který z voleje trefil vyrážku brankáře Kryštofa Nohejla. I přes snahu Lokomotivy o průnik do útočného území a tvorbu šancí se Bělohradu povedlo zvítězit vysoko 7:1.

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Vstup do utkání nám dnes nevyšel a naopak Lokomotiva začala velmi dobře. Hostující hráči šli brzy do vedení brankou z penalty. Nám se však poměrně brzy podařilo srovnat a hned dvě minuty nato zápas otočit. Od té chvíle jsme začínali mít převahu a do poločasu jsme přidali ještě dvě branky. Po přestávce jsme již byli aktivnějším týmem a jednoznačně jsme si došli pro vítězství."

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Co k tomu víc dodat? Zasloužená výhra domácích. Musíme na to rychle zapomenout a připravit se na domácí derby."



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (77. M. Rychecký [-] ) , M. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] (70. L. Nezbeda [-] ) , J. Hrnčíř [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Kiec [-] , J. Kluz [-] (65. M. Truneček [-] ) , J. Odvárko [-] (65. D. Kulhánek [-] ) , V. Marek [-] , J. Kracík [-] (65. P. Horáček [-] )

TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - J. Jelínek [-] (4. P. Jaroš [-] ) , P. Konrád [-] , F. Korenčík [-] , O. Netolický [-] - M. Kosař [-] , M. Šmied [-] , P. Vávro [-] , D. Smrček [-] - A. Bláha [-] (75. M. Šmied [-] ) , L. Jurnečka [-]

ŽK: 54. J. Kluz , 55. M. Kiec - 41. D. Smrček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: JEŽEK Jakub - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra domácích

Bělohrad má formu, kterou potvrdí v domácím utkání proti Lokomotivě.

Tip: výhra domácích